29 April 2014

Tips Menaip Kalau Keyboard Rosak



Salam Readers..

Ini tips yang baru aku tau dari budak Intern from India tu. Dia share cikit jelah sebelum pulang ke kampung 5 May ni. Rasanya lecturer aku pun tak pernah ajar benda alah ni. Hihi

Kalau aku kaya Kalau keyboard rosak tak kira PC atau Lappy. Boleh je menaip macam robot tapi agak slow la. 


1. Taip OSK dan enter



2. Taip apa saja tapi kena klik keyboard mini macam contoh di bawah


Tadaaa !! Ada orang faham tak? Ngeh.. ngeh
Malam ni tak dapat BW sebab line slow macam labi2


10 comments:

Abe Kie said...

thanks for the trick!

Abe Kie said...

thanks for sharing..

Anisyamir Leejo said...

Nice sharing lah Kak Nina <3 Thanks

Aisyah Az said...

Means just clik2 kat keyboard on screen lah. Mmg lambat kann tapi boleh melatih otot2 jari

Pha Is said...

macam mana kalau nak taip "osk" pun x boleh, sebab keyboard rosak kan.. hehehe

Haslinda Hassan Ali said...

menarik nie

PakcikLie PCL said...

pcl baru ja tukar keybord baru utk laptop pcl ...memang payah kalau nk guna screen keybord , lambat tp lebaik baik dari tak boleh guna langsung...mood nak blogwalking jd slow.

Ai Syah said...

hmm?mksdnye guna keyboard maya ke?ohh..baru tau..nice info..=)

aswadz said...

kat bhgn accessibility ni. lg satu tips, kalo xde mouse, boleh gerak guna keyboard.

Yun Sing said...

Cubaan. Hehe.. jadi laa xD Baru tau pasal ni.. comel giler :D

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com