26 April 2014

Telemovie Tollgate Asmara (Cerekarama TV3) - Keith Foo & Izara Aishah




Salam Readers..



Makin fofular Keith Foo lepas drama Ariana Rose. Aura Tengku Adam Kamil tu melekat kat dia la. Hehe.. And my mom akan tengok segala drama Keith, peminat in de house. Aku yang tengah layan Divergent boleh pulak pause dan tengok tv. Tengku berlakon dengan Izara dan semestinya tetap ada chemistry. 


Selalunya drama arahan Osman Ali mesti kelakar. Dan yang bestnya sebab Izara boleh bercakap bahasa Utara dengan fasih walaupun asal orang Johor. Tambah pula ada 2 orang pelakon Penang. Lagi thorbaekk! Depa cakap buat aku tergelak la. Memang terer la si tukang buat skrip tu. Hihi




Sinopsis:

Tipah, seorang gadis tol dan Dani ketika itu takda duit RM 1.10 nak bayar duit tol dan Dani suruh Tipah tolong bayarkan dulu. Lawakkan? Disitu la bermulanya kisah cinta Tipah dan Dani. Jeng.. jeng. Kite suka tengok scene Dani dan Tipah jatuh dalam sawah waktu malam. Haha.. Tak sabar nak download :)







Boleh tengok ulangan kat Tonton !

8 comments:

Yun Sing said...

Waa.. teringin nak tengok juga.. (Keith Foo lagi ! xD )

Kathy R'bain said...

sweet...minat dengan azad..

Ema Johari said...

melepas nak tgk hari sabtu malam...penat sangat lepas ada aktiviti sukan sekolah anak siang hari...tidur awal..hehee

Azlan Strider said...

fuhh...lawa sangat tu untuk kerja kat toll gate..hehehe..

Regards,
-Strider-

reenapple said...

Aku tak sempat tengok habis drama ni sebab khusyuk tengok citer kat NTV7. Hahaha.

btw, rasa mcm dah lama tak blogwalking kat sini. Berubah habis.

Pha Is said...

macam tiru cerita tollgate girl je.. citer yg amy mastura berlakon tu..

are_lin@yu said...

arghh msti bezkan..trlpas tgk..huhu

Ai Syah said...

xdpt tengok sbb takde tv kat sini...
nk bukak tonton pun tak menyempat dah..hehe..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com