4 May 2014

Audrey Hepburn's 85th Birthday



Salam Readers..
Kalau perasan bila buka Google mesti keluar gambar Audrey kan. Tak tau pula harini birthday dia. Walaupun dah 22 tahun dia meninggal tapi tetap menjadi idola fesyen dunia. Dia seorang actress British dan kat company ada jual doll ikut sebiji dalam filem Audrey bertajuk Rom Holiday. Kalau nak tau lebih siapa dia boleh baca sini "Audrey Hepburn" :)


*
*
*
Samakan macam patung bawah ni? Hihi



Selamat malam semua.. Sweet dreams ya ;)

19 comments:

Aqilah Azmi said...

comelnya dia heeee.
mati dah xD

eyka baha said...

Dia memang cantik! :)
feel free to visit mine http://eykabaha.blogspot.com/ :)

Sis Vee said...

Fesyen kat patung tu lagi cantik gamaknya ... heheee

RDZ Z said...

Suka tengok muka dia..so cute. Macam barbie doll..

Liza Razak said...

dia ni memang fashion icon !!

Liza Razak said...

dia ni memang fashion icon !!

Liza Razak said...

dia ni memang fashion icon !!

Liza Razak said...

dia ni memang fashion icon !!

Liza Razak said...

dia ni memang fashion icon !!

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Idola fesyen sepanjang zaman :)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...

macam patung barbie.. ambik icon daripada artis nie rupanyer..

mselim3

Anne Nurain said...

dia ni femes sampai kat dalam drama korea pun diorang selalu sebut2 pasal dia.. hihi

Sobri Yaacob said...

yg tahu dia fesyen ikon..
nice sharing nina.. at lease tahu juga la pasai mendiang ni

Azlan Strider said...

owh...yer ke??tak perasan plak..mungkin sebab tgh busy kat sabah kot..hahahaha

Regards,
-Strider-

Ai Syah said...

larh . yeke . hehe . sy hari2 bukak google pun .kalau nampak benda2 mcm ni xpernah ambil pusing . hehe .

ada maksud sebenarnya . =)

Aisy Nasiha said...

Wah.. ada yg buat patung macam dia.. orang hebat nampaknya ni.. budak2 mesti suka nak main dgn patung ni

Khai♥Rin : anies said...

Dia mmg cantik n bergaya..lelaki n pompuan sukakn dia

MaMa Rey said...

memng cantik orangnya kan

Yun Sing said...

Aww ingatkan 85 tahun begitu muda..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com