13 May 2014

Celebrate Birthday 2 Girls



Salam Readers..


Sejak pindah ke ofis baru di tingkat atas ni makin banyak party jamuan. Aku pulak dah cadangkan idea bernas kat supervisor, supaya ofis buat makan2 setiap kali cuti umum. Hebat kan? Tak sangka supervisor aku tu nak ON je semua plan, siap nak belanja makan kalau nak buat event. Lupa nak story dalam blog kisah hari pekerja haritu kami makan pizza. Hihi.. 


Akceli semalam ialah birthday 2 orang ofismate yang berkongsi tarikh. Tak sangka Mel nak nangis guling2 depan Secret Recepi sebab kek habis. Yelah kan mothers day. Haha.. lawak kot. *Asal la takda orang amek pic dia tu. Kan dah kena bahan pagi tadi. Kali ni menu bertukar ke nasi hujan panas bersama ayam masak merah dan acar yang dioder. Kek pula ala2 SR sikit. Tak sangka agar2 pinky aku habis licin.  


Majlis bermula..

Tengok masing2 punya muka. Pisau dah terbang kat kek


Tengok siapa orang first makan agar2? Hihi


Supervisor a.k.a tukang sponsor dah nak makan

Birthday girl pakai baju hijau & biru tu


Misi membuka plastik.. Ish muka aku




sedapnya nasi hujan panas ni.. nyummy




Happy Birthday to Wawa, 30   &   Mely, 24 


and and


Happy Mother's Day to


Kak Ina, Kak Ayu & Julia :)


p/s: tak sabar nak tunggu bulan 7 ni. My birthday with 2 girls dan di sponsor. Yeahhh.. Lepas raya ^____^





12 comments:

RDZ Z said...

Wah best makan-makan ya...happy birthday to your friends..

Kathy R'bain said...

nyum..nyum..

Aimi Syafiqah said...

Oh tak kena tag yeeee. Nahhh

http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2014/05/liebster-award-2.html

Haha.

Pha Is said...

wow.. hepy besday to them..

The Reluctant Shopper said...

Wah meriahnya! Seronok tengok Supervisor yg sporting.

Puteri Wanita said...

ala comelnya.. tak dapat kek SR nak nangis :)

seronok berparty

Sobri Yaacob said...

untunglah opis atas suka makan2 ni..
lg untung bos sporting ha..ha

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Sedapnyer... Hepy birthday utk dorang :)

Yun Sing said...

Hahah.. lapar la pula xD

MissNadia said...

best la makan-makan. ofis N pun ada sambut bday staff

Aisy Nasiha said...

Lawanya kek tu. Tema pemandangan ya. Selamat hari jadi buat kedua2 nya..

hainom OKje said...

Tengok ni rindulah pulak makan makan kek celebrate bezday ofismate Nina...Zaman dah berlalu,....

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com