22 May 2014

Hantu Cheese Mengidam Pizza Hut !



Salam Readers..


Sejak kebelakangan ni perut asyik mengidam nak makan itu ini. Memandangkan tahun depan akan dikenakan GST jadi tahun ini aku berazam nak makan di restoran sepuas-puasnya. Nampak sangat macam TAMAK nak makan kan. Akceli, dalam minggu ni banyak tengok berita makanan tak halal. Jadi motif utama sebelum kita plan nak makan kat sesuatu tempat tu wajib la buat research sikit. Tak susah nak check senarai restoran2 di Malaysia yang mendapat sijil HALAL Toyyiban.


Malam semalam lepas je tengok Godzilla tu, terus ajak si tukang makan pegi menjamu selera di Pizza Hut. Plan nak makan menu Mexican terpaksa aku hold dulu sebab tak sempat nak selidik. Ngeh.. ngeh. Hantu cheese memang tak sah kalau tak makan pizza.


Muka menunjukkan tanda2 "Mampukah aku menghabiskan semua makanan ni"







Kalau korang kaki makan wajib check di sini untuk lihat direktori makanan halal. 

6 comments:

Hafiza AizZawa said...

Fiza pun gile cheese.. hehe...pagi2 dah tgk mknan.. lapar nye..

Khai♥Rin : anies said...

mesti boleh nyer tu ;-)

Nora Karim said...

nyum nyum...sedapnya nampak...

Yun Sing said...

OMG lapaq.. teringat kat cheezy wedges OMG :D

Ai Syah said...

yummy ..pizza..siapa la nak belanja sy mkn pizza..hee

Fiza Rahman said...

Sedapnya. Dah lama tak makan pizza.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com