1 May 2014

Selamat Hari Bekerja !!




Salam Readers..

Nak ucapkan selamat hari pekerja kepada semua yang bekerja harini termasuk diri sendiri. Semoga menjadi pekerja yang berdedikasi, amanah dan rajin. Malas pula nak cuti sebab tengok memo yang HR email 2 hari sebelum tu. Double gaji ler kalau buat OT. Hehee.. Bukan mata duitan tau tapi sebab supervisor nak belanja makan Pizza Hut. Bukan senang dia nak belanja. 


Memang harini jadi pekerja yang cemerlang, gemilang, terbilang. Seumur hidup kerja 12 JAM ! Amekaw.. 7 pagi sampai 7 malam. Semoga Allah memberkati rezeki buat kita. Tak sangka dah masuk 1 Mei dan salam 1 Rejab.. Tak lama je dah nak puasa kan :)



Selamat bercuti semua!

7 comments:

Pha Is said...

selamat menyambut hari pekerja... saya student lagi, so x bleh nk sambut.. hehehe

puteri kasih said...

wah rajinnya kerja sampai 12 jam :)

Sis Vee said...

selamat hari pekerja dan salam rejab ... dpt double tuh .

Aqilah Azmi said...

happy holidayyyyyy kak ninaaaaaaaaaa

RDZ Z said...

Selamat Hari Pekerja Nina..

Yun Sing said...

Hehe.. tak cuti ye.. rajin :)

Ai Syah said...

student pun dapat tempias cuti tu . hehe. =)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com