26 May 2014

Selfie Gaya Sendiri




Salam Readers..




Fenomena selfie dah lama berlaku. Hampir semua manusia suka berselfie termasuk makhluk empunya blog ni. Hihi. Kalau nak tau hampir setiap hari aku dikelilingi dengan orang2 yang suka berselfie tak kira tempat. Itu dikira bonus la sebab boleh tumpang sekaki. Harini selfie sakan sorang2 sebab banyak orang tak mai kerja. 


Samakan dengan gambar kat atas.. Ini la gaya selfie + gojes sorang2 ! Yeahhh
Tengs kepada blogger2 yang like pic kat FB tu. Hehe









Boleh la try gaya2 baru lagi. Weee



11 comments:

Mime MF said...

wah siap ada tips ber-selfie lg...hehehe

Eiqa Almond said...

hahahahaa
cara2x berselfie pun adde.?? XD
yg mulut kartun atas tuu x tahan ooo.
hahaha

Syida Rasyidah said...

hehehe, siap ada tutorial yg tak tahan tu. Comel je. :)

Haslinda Hassan Ali said...

macam sama jer...
hihi

Yun Sing said...

Saya tak berapa nak berselfie.. suka photoboom je :3

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Nanti update gaya baru tu yer :))

Khamsi Abdullah said...

opocot! haha..tuto siap!

Khai♥Rin : anies said...

mn ada selfie pakai tangan lg...monopod la hehehe

Liza Licha said...

wahh.. hihi.. :) siap ada step kena ikut lagi tu

Ai Syah said...

berselfie pun kena ada motif ke?hee..

Fiza Rahman said...

Curlasss...mcm2 gaya ada yerp.

Cute keta2 tu ☺

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com