19 June 2014

Gaun & Kad Kahwin Elsa Dari Filem Frozen



Salam Readers..




Hati tertarik bila dapat wedding invitation my senior. Hebat tau kad kahwin pakai tema Frozen. Lepas tengok Elsa memang banyak orang feeling2 nak pakai dress macam dia. Tukang jahit dan designer berlumba-lumba nak buat dress. Disney pun dah keluarkan baju Elsa secara rasmi dan harga mencecah ribuan dollar. Woow!!





Back to the story, Frozen ni mengisahkan puteri2 yang tinggal di Scandinavia. Taukan negara2 Scandinavia. Berharap suatu hari nanti boleh tour semua negara2 tu. Oke.. Kingdom tu ada 2 puteri yang masih kecil. Puteri sulung ni ada magic. Tangan dia boleh hasilkan ICE. Part best bila malam kejadian si adik ajak kakak main salji di ballroom istana. Memang comel je Anna ajak Elsa main sambil nyanyi. Tengah main salji tu, magic Elsa terkena Anna. Anna jatuh tak sedarkan diri dan The King & Queen bawa budak2 ni jumpa mountain troll untuk sembuhkan Anna. 



Kalau tak tengok boleh la pi cari DVD. Serius best ! Suatu hari Elsa lari pi pergunungan salji dan dia pun nyanyi lagu Let It Go nyanyian Demi Lovato. Boleh la pi tengok kat YouTube. Tengah nyanyi dia bina istana sendiri dari ICE, buat baju baru untuk dia, warna biru firus dengan veil panjang kat bahu. Catwalk kat balcony istana sambil nyanyi 'the cold never bother me anyway' tersangat la feeling. Kat bawah ni dress ala2 Elsa. Cantik tau.. Tergoda I. Hahaa








Ini la wajah sebenar Elsa ! Cantikkan




3 comments:

RDZ Z said...

Theme dia memang hebat nina...

Khai♥Rin : anies said...

peminat tegar frozen ni

Yun Sing said...

Aik pengaruh Frozen belum lenyap lagi :3

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com