1 June 2014

Hye June ! Ready For Ramadhan :)



Salam Reader..



Kejap je kan dah pertengahan tahun 2014.. Masa sekarang memang cepat berjalan sampai tak sedar bulan puasa dah nak dekat. Hujung bulan ni je lagi. Sesiapa yang tak ganti puasa tu cepat2 la ganti. Tuan blog pun baru start harini. Hehee *Tak apa 2 hari cuti ! :)


Berbuka dengan bihun sup.. Nyummy 


8 comments:

Nora Karim said...

Sedapnya bihun sup... yum2

RDZ Z said...

memang kejab Nina..sedar tak sedar dah separuh tahunkan..

Azlan Strider said...

ramadhan dah dekat, wold cup pun sama..half year ini so far semua berjalan dengan baik..hopefully another half ini pun sama gak...

Regards,
-Strider-

Yun Sing said...

Yeay dah dekat raya ! *terlebih excited pula dia ni

Khai♥Rin : anies said...

sy belom lagiiiiiiiiiii

Aisy Nasiha said...

Alhamdulillah sempat akak habiskan puasa ganti sebelum cuti sekolah. Moga kawan2 kita yang lain pun sama.

hitam dalam bihun sup tu sambal kicap cili ke? Banyaknya ..suka pedas ea?

Ai Syah said...

yup! puasa dah dekat sangat2 dah..18 hari lagi..=)

Fiza Rahman said...

Tak sabar nak posa. Tapi posa ganti tak habis ganti lagi nih...ppffttt..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com