9 June 2014

Keyword Blog



Salam Readers..


Keyword dari nuff untuk bulan ni ialah aku kerja kilang Hotwheels. Siapa la manusia yang search kat Google eh? Tertanya-tanya dan aku try search tajuk yang sama buat kali ke 2 dan link blog termasuk dalam page 1. Kira not bad juga.


Adakah ada orang nak stalker blog kite lepas tukar link? OMGeeee... tak nak perasan tapi kan memang kelakar orang tu. Memang la kerja kat kilang tapi bukan tau pun proses kereta2 mainan tu dipasang. Hahaa.. 


p/s: Ini yang membuatkan tuan blog nak tunjuk koleksi Hotwheels limited edition. 

10 comments:

RDZ Z said...

he..he..comel je keyword tu..

Hafiza AizZawa said...

Umah nina mst dah banyak koleksi hotwheels kan...

Ema Johari said...

macam-macam diorang carikan..agaknya nak cari kereta mainan kat sini.

Kakzakie said...

Kalau dah haram awalnya memang akan menjejas yg selanjutnya.. jadi hindarkanlah.

Hotweels bukan budak aje suka Nina org dewasa pun ramai yg suka..

Yun Sing said...

Memang kebanyakan keyword ni pelik..

Aqilah Azmi said...

ok lawak sikit~ <3

Fiza Rahman said...

Hehehe...ada lettew.

Khai♥Rin : anies said...

hahahah mcm2

Azlan Strider said...

wahhh...hot wheeels limited edition..sila lahh tunjuk sambil membuatkan yang lain jelous..hahaha

Regards,
-Strider-

Ai Syah said...

haha..kelakar dia search..

tunjuk la koleksi2 hotwheel tu..nak tengok gak..hehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com