26 June 2014

Ola Bola! FIFA World Cup 2014



Salam Readers..


Lagi berapa hari saja nak menyambut Ramadhan dan musim bola still lagi membara. Bara macam api ke? Tak la macam bara api orang tengah kipas satay tu. Hoho.. Akceli tak minat bola time skolah tapi sejak pi belajar, terminat dengan baju jersi Spain-Yol. Comel je tengok roomate pakai hingga la tengok bola sepak Euro 2012 terutama Team Germany & France




Hati teringin nak conteng2 muka macam fanatic fans tu. Comotkan muka yang cantik menjadi muka colorfull. Baru la boleh mengaku fanatic fan like crazy gituw. Tapi aku tak sanggup nak contengkan muka jadi dengan adanya App yang boleh menconteng muka jadi mudah la. Hehee..




Check out Olabola now !


Cuma perlu pilih team faveret korang dan start untuk menconteng muka.
Senang je nak buat cuma ikut step by step yang ada. Selamat mencuba :) 



Tuan blog dah cuba.. Anda bila lagi? Kihkih


Tadaaa...




Imma France fan! 
Nak buat face painting for Germany nampak over pula nanti.
Yeah.. my dad also Hitler team too. Hahaa
What about you.. you and you?


13 comments:

Yun Sing said...

Huwaa.. minat bola gak ni.. kite rasa buat masa ini baik try my best supaya jangan dipengaruh xD PT3 trail next month bruh.. haha (Kalau Malaysia masuk bertanding rasanya kite support kwot) xD

Pondok Usang said...

Salam Ramadhan.. syukur masih diberi peluang...

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah penyokong France yer...

Hafiza AizZawa said...

Fiza minat Spain dan Japan.. dua2 dah bungkus awal.. terus mls nak tengok FIFA dah.. huhu

Azlan Strider said...

kalau i, memang i akan paint for spain tapi sayangnya spain balik awal kali ini..so for now masih belum rooting sama ada nak pilih German or Orangeje....hehehe

Regards,
-Strider-

Nanie Dean said...

Sampai sekarang KN masih tak minat bola! hahaha

Aisy Nasiha said...

Haha.. peminat sungguh.ni. semoga pasukan kegemaran nina ni bakal berjaya

Wak Gelas said...

salam ramadhan cik kak amanina tuu.,

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...nina,

mselim3 minat sokong brazil..hhehe.

mselim3

pls: brazil boleh menang piala dunia ker?

Azlan Strider said...

ingat nak conteng macam spain tapi mereka awal-awal dah keluar..hehehe

Regards,
-Strider-

n O e s u h a i m i said...

salam ramadhan nina...go go costa rica...hehehe

Liza Licha said...

licha tengok argentina je :)

Kathy R'bain said...

Germany still da best..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com