15 June 2014

Pari-Pari Maleficent Berkeliaran Di Hujung Minggu



Salam Readers..



Tajuk tak boleh blah. Akceli confius nak pilih tajuk apa sebabnya harini ada 3 benda yang di buat dalam 1 hari. Hebatkan? Sila gelak.. Hahaa *perasan gedik. Dalam entri sini kan, aku ada cakap macam nak je, macam nak je tengok Maleficent sekali lagi dan akhirnya ter-tonton lagi memandangkan pari2 kecik tak tengok lagi. Dah ler lama tak date, nak date puas2 sebelum puasa katanya. Aww.. So sweet !


Extra cheese weyh.. Bila tarik tu panjang je cheese tu


Lapo punya pasal, tak kuase nak tengok kamera


Aktiviti pertama ialah MAKAN ! Yeaa pizza memanggil-manggil kami seperti mesin tenun yang memanggil Aurora. Sampai je mall terus beli tiket dulu, beli kasut, Vincci ada stok baru dan angkut Hot Wheels yang aku idamkan. Hihi.. Kedua, layan Maleficent sampai gelak berdekah-dekah. Lawak kot.. Ketiga, melepaskan angin suara yang terpendam. Karok puas2, semuanya nak sebelum puasa. Terpilih jugak lagu Jangan Pikirin Abang. Hadoii.. Terlupa aku takda duet dengan lelaki jadi terpaksa la nyanyi tukar suara jadi girl dengan boy -______-"


kasut kerja boleh jadi kasut raya kan? 2 Hot Wheels yang limited punya. Susah nak dapat kot


Dalam kesamaran lampu minyak tanah


Siapa la yang tersalah pilih lagu ni. Hahaa..



Perasan tak semangat bola di baju. Ini Mario punya pasal. Mentang2 Itali menang. Hehe

Nampak macam penyokong Itali & Brazil tapi kite dah tertawan dekat Karim Benzema hensem tu. Siapa penyokong France, angkat kening. Hihi

   

9 comments:

Pha Is said...

x tengok lagi citer tu... ramai yg kata best..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Amboi Nina, makan tak ajak :)

Khamsi Abdullah said...

Ehem...Spain is the best! haha

Azlan Strider said...

wahhhh...memang susah nak pilih tajuk kalau entry macam nie..hehehe

Regards,
-Strider-

Yun Sing said...

Hahaha ni gila bola gak ke? Golek.. golek.. hahaha xD

Ai Syah said...

best ke cte tu?gelak berdekah2 macam best sgt2 je..hee
nak pizza tu jugak! hehe..

berapa byk dah hotwheel y terkumpul?mcm seronok je..

Mime MF said...

belum tgk lagi maleficent...huhu bila ntah boleh p serbu..:(

Kathy R'bain said...

kathy sokong jerman sis..hehehe..

Khai♥Rin : anies said...

cantik yg kaler putih tu

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com