14 June 2014

Rekaan Baju Raya 2014


Salam Readers..

Lagi 2 minggu nak puasa. Yeahh ! Boleh la selim balikkan. Bajet gemok lettew.. Rasanya nak start cari baju raya siap2 hujung bulan ni means seminggu sebelum puasa. Excited lebih kan. Tapi percaya la baju2 di butik tetap akan berkurang. Tengok orang keluar masuk je. Dah lama tak tempah baju dan kalau nak tempah pun tukang jahit dah taknok. Tema kaler apa untuk tahun ni tak decide lagi. Sebelum tu dah google mencari fesyen baju untuk tahun ni. Dijangka ramai yang akan pilih warna2 pastel. 


Suka baju design Jovian Mandagie ni


Oke, tahun ni rasanya banyak gadis2 akan pakai baju berlace. Kalau sesiapa tak tempah baju raya lagi atau tengah cari idea nak buat baju/beli baju raya meh cuci mata tengok design2 tahun 2014 ni. Kena la survey dari segi warna dan potongan baju. Ini antara butik2 yang menjadi pilihan untuk survey :



























*
*



Serius semua cantik2 dan tak semua mahal. Kalau berkenan di hati boleh la singgah atau order online kan lebih senang. Selamat menunaikan ibadah puasa. Dah bersedia ke? Hehe.. Mood kuih raya pun dah kena turn on.


11 comments:

RDZ Z said...

Cantik the majestic black nina...

RDZ Z said...

2 x promoted content untuk nina...

Fiza Rahman said...

Rambang mata. Sediakan duit jer lah. Baju raya poplook pon cantik2.

Khai♥Rin : anies said...

lace + color block jd pilihan...sy perhatikan kt kedai2

Pha Is said...

teddia.. dah keluar dah pasal baju raya.. puasa pun belum lagi.. hehe

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Baju lelaki ada lace gak ke tahun nie :)

Azlan Strider said...

Nina dah buat baju raya ker???nina pakai design yang mana???

Regards,
-Strider-

Yun Sing said...

Hahaha belum puasa dah ingat nak makan kuih raya ye? :p

Ai Syah said...

cantik!

tapi sy xminat..hehe..xminat y berlace2 ni..

Mime MF said...

cantik2 nya baju...emmm boleh p terjah dah ni cari baju raya..:D

Annyss Aleeya said...

rambang mata tengok. semua baju cantek2 la Nina. grr.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com