28 June 2014

Salam Ramadhan 2014



Salam Readers..


Esok, bermulanya peperangan selama sebulan. Semoga kita diberi ketabahan menempuh Ramadhan buat tahun ini termasuk juga aku yang buat pertama kalinya berpuasa sambil bekerja. Kalau dulu masa study, habis kelas boleh balik rumah tidur, sekarang dah tak boleh. 
Nina disini nak meminta maaf jika ada yang terkecil hati dengan kata-kata dalam blog ni atau komen2 yang ditulis. 


Selamat bersahur dan berpuasa buat semua blogger :)
Happy Fasting ya..




19 comments:

Sobri Yaacob said...

selamat berpuasa nina "_

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Salam Ramadhan yer nina ;)

Yun Sing said...

Selamat menyambut bulan puasa :) Esok kantin banyak tempat duduk~ Hahaha *jahatnya .__.

RDZ Z said...

Salam Ramadhan Nina..

Azlan Strider said...

Selamat Bewrsahur Nina... :D

Regards,
-Strider-

Sis Vee said...

salam ramadhan . sis mohon maaf andai ada tulisan n komen sis yg mengguris rasa ... selamat menjalani ibadah puasa .

Aisy Nasiha said...

Hai nina. Selamat berpuasa. Semoga lebih berkat puasa tahun ni ya

puteri kasih said...

selamat berpuasa nina..mohon maaf juga jika ada meninggalkan komen yang mengguris hati

RDZ Z said...

Salam Dua Ramadhan Nina...


Smokey Bear for you...

Mime MF said...

salam ramadhan...hopefully kita kuat utk ramadhan bekerja tahun ni..hehe

Ismail N said...

Satu peperangan? Bahaya juga tu :D Apa-apa pun salam Ramdahan dan selamat menjani ibadah puasa. Bulan paling best untuk mengawal diet dan kesihatan.

Ema Johari said...

selamat berpuasa untuk nina...

Kakzakie said...

Selamat berpuasa Nina
Cutelah gambar-gambar yg Nina tepek. Kakak suka tengok:)

Azlan Strider said...

Selamat Berpuasa Nina....

Regards,
-Strider-

n O e s u h a i m i said...

Salam Ramadhan Nina...semoga amalan kita akan bertambah dari sebelum nya...

aswadz said...

selamat berpuasa...

Eiqa Almond said...

biarpun lambat 4 hari tetap nak drop comment. Selamat berpuasa nina :*

Khai♥Rin : anies said...

salam ramadan nina

Kathy R'bain said...

Salam ramadhan sis..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com