4 June 2014

Wordless Wednesday #15 : Beli Kotex


Salam Readers..


Ini la paling kelakar sekali, itu pun kawan shared kat fb. Siapa yang tak pernah suruh kawan lelaki/bf/ayah tolong beli? Hahaa... Relax la time macam ni nak pau diorang tolong belikan. Senget punya iguana !




19 comments:

Azlan Strider said...

hahaha...majal jugak klu kena beli tapi bagi saya rasanya takdelah janggal sangat sebab benda itu masih lagi dalam plastik..hehehe

Regards,
-Strider-

reenapple said...

Tak pernahlagi aku suruh lelaki p beli roti kering ni. Haha

Miza Idgihat said...

Hahaha dulu masa ayah sihat selalu juga suruh ayah. Ekekeke kalau suruh abang memang haram dia takkan nak belikan XDD Ayah masih cool. Sebab orang tahu anak dia yang pakai. EKekeke

Yun Sing said...

Hahaha yang ni pernah nampak kat supermarket xD

Sobri Yaacob said...

saya pernah beli utk kawan skelas..siap watssup lg rupa benda tu spaya snang nak cari..ha..ha.. situasi mcm tu la

Badrina Badrul said...

hehehe... x'D

RDZ Z said...

He..he...tension aje ya..

Mime MF said...

haha alahai...tp sy selalu beli sndri...jrg nk suruh warga lelaki dlm rumah tu..hehe:P

Kathy R'bain said...

sekarang orang tak kisah lagi kot?hehehe..

Khai♥Rin : anies said...

hahahahahahah...

Aisy Nasiha said...

Haa..macam ni ke rupa diorang masa beli pad? Kalau masa pantang, memang suami atau adik lelaki akakla yang belikan pad ni. Adik akak selalu mitak upah..mahal.. mmg agaknya sebab malu lah tu

Linda Ishak said...

Hahahaha.... suami saya tak beli kotex, beli libbrese

Zara Ismail said...

Ahaha comell..


Penipuan Email

aswadz said...

mana2 lelaki pun mesti malu nak beli benda tuh. hehehe...

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Pernah juga jadi mangsa camtu suatu masa dulu :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Pernah juga jadi mangsa camtu suatu masa dulu :)

Ai Syah said...

selalu suruh adik laki2 pergi beli..xtau la apa respon dia kat tuan kedai tu..hehe..

Fiza Rahman said...

Ekekeke...Skang tak der bungkus² dah. Tapi masa zaman iols dulu, siap bungkus pasai suratkabar tu.

izzuan said...

iguana ? apakah ? kesian lah iguna yang tak bersalah tu ..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com