20 July 2014

Armel Aisya Dan Zill Faezrul Lakonan Zul Ariffin Dan Ayda Jebat



Salam Readers..

Drama Rindu Awak 200% membuatkan orang mencari Armel Aisya dan Zill Faezrul. Tak lama lagi jadi trending macam Abang Zen dan Indah. Nantikan demam Rindu Mel & Faez ya. Tak sabar nak tunggu scene Zill menyakat isterinya Mel dan honeymoon di Istanbul. Kita layan gambar2 abang Pilot dengan wifeynya. Sweet tengok Zul Ariffin dan Ayda Jebat AF9 (seiras Wawa Zainal) . Saksikan mereka lagi dalam Telemovie Lokum Untuk Mama !














Sweet Like Candy !
Tak sabar nak tunggu endingnya.. 

20 comments:

budak said...

Terima kasih belanja gambar. Haish awat la zul ni hemsem beno? Hehe. Suka dia cakap laju.

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Serasi gandingan mereka berdua...

puteri kasih said...

kali ni puteri tak ikuti drama ni :)

white lily said...

sweet sungguh!

Kathy R'bain said...

Cumil..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Klakar kalau berlakon preggy..sebab bukan perut betul:D

Yatie said...

Ah'ahlah baru teringat, dulu masa wawa br start berhijab, ada seiras dgn dia kan,depa kata wawa kejap berhijab kejap tak. Rasanya si aida ni la kot depa maksudkan. Seiras wawa ;) apapun gambar2 kat atas wa romantik gitu. PG pun tak sabar nak tengok sambungan hari ni. Hehe. PG singgah menabung sini nina ;)

Tihara said...

mesra gambo meke ni :)

Ema Johari said...

baru tengok sekali masa mula-mula start...lepas tu tak sempat dah..

fadhil eda said...

singgah and follow sini.,

Azlan Strider said...

ehh..eh...lawa laa pelakon perempuan dia...hehehehe

Regards,
-Strider-

Aisy Nasiha said...

Akak intai juga vcerita ni masa berbuka. Setakat ni tak minat lagi. Mungkin sebab tgk kejap2 jadi tak faham kisahnya..

Jomsantaisekejap Jss said...

Memang cute dan cantik.. suka suka suka

are_lin@yu said...

blh thn bez jgk cita ni..heroin dia pn pndai blkon lpas ni msti meletop hehe

nor nazliana said...

ei bestnyer muahhaa

Mime MF said...

ha'ahhh skrg pun tgh layan gak cerita baru ni..haha sweet je..;)

ain syafieqa said...

singgah blogwalking..nanti emel alamat rumah tau. ainsyafieqa@yahoo.com.my. nak pos kad raya..^_^

Yun Sing said...

OMG soo suweet.. suka layan gambaq ni xD

QasehnyaRania said...

tengok iklan mcm best.
tapi tak pernah layan pon

selamat hari raya
maaf zahir batin

Khai♥Rin : anies said...

tggu part bla dia tau laki dia tu pilot... ;-)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com