20 Jul 2014

Armel Aisya Dan Zill Faezrul Lakonan Zul Ariffin Dan Ayda Jebat



Salam Readers..

Drama Rindu Awak 200% membuatkan orang mencari Armel Aisya dan Zill Faezrul. Tak lama lagi jadi trending macam Abang Zen dan Indah. Nantikan demam Rindu Mel & Faez ya. Tak sabar nak tunggu scene Zill menyakat isterinya Mel dan honeymoon di Istanbul. Kita layan gambar2 abang Pilot dengan wifeynya. Sweet tengok Zul Ariffin dan Ayda Jebat AF9 (seiras Wawa Zainal) . Saksikan mereka lagi dalam Telemovie Lokum Untuk Mama !














Sweet Like Candy !
Tak sabar nak tunggu endingnya.. 

20 comments:

  1. Terima kasih belanja gambar. Haish awat la zul ni hemsem beno? Hehe. Suka dia cakap laju.

    ReplyDelete
  2. Serasi gandingan mereka berdua...

    ReplyDelete
  3. kali ni puteri tak ikuti drama ni :)

    ReplyDelete
  4. Klakar kalau berlakon preggy..sebab bukan perut betul:D

    ReplyDelete
  5. Ah'ahlah baru teringat, dulu masa wawa br start berhijab, ada seiras dgn dia kan,depa kata wawa kejap berhijab kejap tak. Rasanya si aida ni la kot depa maksudkan. Seiras wawa ;) apapun gambar2 kat atas wa romantik gitu. PG pun tak sabar nak tengok sambungan hari ni. Hehe. PG singgah menabung sini nina ;)

    ReplyDelete
  6. baru tengok sekali masa mula-mula start...lepas tu tak sempat dah..

    ReplyDelete
  7. ehh..eh...lawa laa pelakon perempuan dia...hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Akak intai juga vcerita ni masa berbuka. Setakat ni tak minat lagi. Mungkin sebab tgk kejap2 jadi tak faham kisahnya..

    ReplyDelete
  9. Memang cute dan cantik.. suka suka suka

    ReplyDelete
  10. blh thn bez jgk cita ni..heroin dia pn pndai blkon lpas ni msti meletop hehe

    ReplyDelete
  11. ha'ahhh skrg pun tgh layan gak cerita baru ni..haha sweet je..;)

    ReplyDelete
  12. singgah blogwalking..nanti emel alamat rumah tau. ainsyafieqa@yahoo.com.my. nak pos kad raya..^_^

    ReplyDelete
  13. OMG soo suweet.. suka layan gambaq ni xD

    ReplyDelete
  14. tengok iklan mcm best.
    tapi tak pernah layan pon

    selamat hari raya
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  15. tggu part bla dia tau laki dia tu pilot... ;-)

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com