27 July 2014

CPUV Oldtown True White Coffee



Salam Readers..


Orang lain sibuk nak raya, aku pula sibuk hadap lappy lagi. Semata-mata nak tengok akaun Nuffnang and and Alhamdulillah melekat lagi 1 CPUV dari Old Town White Coffe (OTWC) ! Macam tau2 je tuan blog ni suka makan di Oldtown. Thank you Nuff for this duit raya campaign. Hehee. 


 Nak beli kopi boleh la ke sini


12 comments:

Yun Sing said...

Tahniah ^^ Saya dapat gak yang ni :) *eh banyaknya backdated posts ye ;)

Khai♥Rin : anies said...

belanja kopi secawan ;-)

Sal Bee Yah said...

tak nampak plak iklan old town pagi ni..klik promoted content jelah

Iola said...

hee tahniah...saya tak dapat huu.. tak pernah minum lagi kopi old town :)

Sya Mimie said...

Alhamdulillah.. Rezeki.. :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tahniah Nina...

Kathy R'bain said...

Hmm..masyuk.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah!

Cik Mimie said...

Tahniah Nina :) Wah, bertmbah duit raya tahun ni..hehe :)

Azlan Strider said...

Alhamdulillah and Tahniah Nina... :)

Regards,
-Strider-

Myra Jay said...

Tahniah ye :D

Khai♥Rin : anies said...

Xajk ponnnnnnnn

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com