17 July 2014

Gadis Mengamuk Hanya Kerana Peugot


Salam Readers..


Bila menyaksikan video seorang gadis bertudung yang mengamuk bagaikan orang histeria bila kereta peugot barunya dilanggar dari belakang oleh seorang warga emas berketurunan cina. Rasa macam nak tumbuk2 je muka pompuan tu. Kesian dan sedih bila kaum Hawa bertindak kurang ajar. Huhu *nangis lajulaju . Seriously memalukan orang Melayu dan ini bulan puasa sepatutnya kena banyakkan bersabar. 


Mesti lepas ni bangsa lain akan labelkan gadis bertudung semua perangai macam minah amuk ni. Huwaaa *kerana nila setitik habis baju biru



Dah malu baru nak minta maaf, zaman sekarang cepat je perbuatan kita orang boleh tau. Zaman teknologi canggih plus di tempat awam. Sepatutnya kena banyak istighfar. Semoga kes ni menjadi pengajaran buat gadis2 yang baru beli kereta di luar sana. Nasib baik uncle ni tak di apa-apakan. Agak2 ada orang nak buat parody tak? Hihi


Wahai kereta CDM 25. Dah jadi kereta wanted di Kuantan tu



p/s : menyampah pula dengar perbualan gadis ni kat Hitz Fm pagi tadi. Boleh cakap dia tak sedar dengan perbuatan tu. What the ?? Secara live minta maaf kat uncle tu. Nasib baik tak kena saman. Yang lawak uncle tu mintak gadis amuk ni pulangkan lock stereng kereta dia. Hahaa



9 comments:

Jomsantaisekejap Jss said...

Mungkin dia ni tak dapat nak kawal emosi..terlalu aggresif. Sy pun bersependapat janganlah disebabkan perbuatan dia ni buat orang lain memandang rendah dengan orang yang berhijab atau ada mengaitkannya dengan unsur perkauman... Salam santai

white lily said...

macam tak waras pun hadoo... menjerit je keje dia. haha

reenapple said...

Aku bet mesti minah tu dalam period mood. Patut la mengamuk semacam. And yes, I would like to say stupid. Heh

reenapple said...

Aku bet mesti minah tu dalam period mood. Patut la mengamuk semacam. And yes, I would like to say stupid. Heh

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tension tengok uncle tu baik sangat. Hehe

Kathy R'bain said...

Entahlah nak komen per?

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Pengajaran buat semua orang yang suka mengamuk tak tentu pasal terutama patients kat klinik kesihatan kerajaan. Bawak2 bersabarlah ye sementara menunggu giliran anda.
# dah lari topic.

Yun Sing said...

Err.. manusia zaman sekarang -_-

Khai♥Rin : anies said...

opismet sy kwn 1 sekolah dgn bdk ni...dia mmg jenis yg sombong..payah nk senyum

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com