1 July 2014

Go France! FIFA World Cup 14




Salam Readers..


Hi July ! My favourite month :)


Bila dengar lagu Ola Ole lagi semangat kot dari lagu Waka Waka. Tak sabar nak tengok game France vs Germany nanti. Hahaa.. Gaduh la 2 beranak nanti kat rumah. Agak2 game jatuh hari apa eh? Kalau time cuti best la. Sememangnya orang2 Europe ni boleh mencairkan hati gadis2 Asia gituw dengan ketampanan pemain2 bola. Not bad la, disebabkan pemain pujaan ada juga gadis2 tengok bola dari tengok make up di muka. Hehehe..




Saja nak introduce boyfriend malam ni. Dalam realiti pernah jumpa orang yang mengaku dia ada iras2 dengan Karim Benzema. Pemain kelahiran Lyon, France ni memang hensemkan. Kacukan arab memang ler. Tahniah buat team France. 





Korang sokong pemain hensem yang mana? Hihi
Melting depan tv ohhh



12 comments:

Sobri Yaacob said...

wah nina layan bola ar...
nisokong team bola ke sokong mana yg hensem :P

aswadz said...

ada udang di sebalik batu rupa nyer tengok bola ni. hehehe...

RDZ Z said...

Go germany go..he..he

Eiqa Almond said...

nina France ye,.?? ehhee
eiqa confius nie sbb german eiqa sokong, france eiqa sokong, adehhh.
fav month yee ;)
i know it, kbai.
hahaa

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Penyokong France rupanya ;)

Yun Sing said...

Hahaha.. kite dok kata nak tunggu Malaysia join baru nak tengok (sebenarnya malas nak berjaga tengok ) xD

Khai♥Rin : anies said...

sorry nina germany make it to SF... ;-)

Sal Bee Yah said...

Hensem gak si Benzema ni..sayangnya France dah tersingkir. salam kenal dan follow sini ye

Kathy R'bain said...

Germany the best.

Purnomo Jr said...

ternyata suka bola juga ya mis :)

Wak Gelas said...

'samba'L belacan., ehHHee

Hans said...

germany

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com