4 July 2014

I'm Officially 24!



Salam Readers..



Kejap je masa berlalu dan Salam Ramadhan yang ke 6. Today I'm officially 24 years old. Alhamdulillah masih lagi diberi peluang untuk hidup. Tahun kedua tanpa prank dari kengkawan. Fuhh.. lap peluh di pipi. Hihi. Rindu kenangan masa study dan harini seperti macam tahun lepas dalam entry Bye June, Helo July ! It's Our Birthday . Tak dapat nak OTP lama-lama sebab busy. Hukhuk.. Tak terbaca lagi semua Ucapan Manis Dari Sayang2 di FB dan Tweet. Terima kasih banyak2. Sayang korang ketat2 :)



Selamat hari lahir juga buat kengkawan yang berkongsi tarikh yang sama. Kalau di US harini sambut Hari Kemerdekaan bagi negara tu. Tahun ni tak dapat nak lukis doodle kek banyak2 buat blogger2 yang lahir di bulan Julai. Jangan risau, tarikh2 lahir blogger dah simpan kat Doodle Kek Buat Blogger . Nanti time besday tu Mr Google akan wish besday untuk korang. 


Tadaaaa...


Happy Birthday juga buat 2 orang blogger sweet ni Teena (1 Julai) & Syafika (5 Julai) !!
Semoga panjang umur, murah rezeki dan terus berjaya dalam apa saja yang dihajati.


15 comments:

Khamsi Abdullah said...

Sanah helwah saudari cikebom cikebom.. nanti jangan lupa kritik apa yang perlu taw kat sini > stanzaku

Nies alhaQ said...

Happppyyyy birthdayyyyyyy.
Moga dalam redha Allah.
Selamat meneruskan ibadah puasa :)

Teena Tna said...

Ala, Kak, segan la kite akak buat macam ni. Hehe. Happy belated birthday juga kat akak. Semoga Allah merahmati & dimurahkan rezeki. Semoga perjalanan kita mendapat keberkatan dariNya juga :). Tapi kak, ada correction sikit. Saya nye 1hb 7.

Teena Tna said...

Ala, Kak, segan la kite akak buat macam ni. Hehe. Happy belated birthday juga kat akak. Semoga Allah merahmati & dimurahkan rezeki. Semoga perjalanan kita mendapat keberkatan dariNya juga :). Tapi kak, ada correction sikit. Saya nye 1hb 7.

RDZ Z said...

Alhamdulillah ..Happy 24th Birthday Nina...Semoga tercapai segala impian...

Yun Sing said...

Happy Belated birthday ! :D Yeay yeay I'm gonna be 15!! <3

Eiqa Almond said...

Nahh, bau org tuaaa :P
Happy Birthday nina tu tayangg :*
May Allah bless you dear..
Wish nie untuk 4 julai yee, heheee

Sobri Yaacob said...

selamat hari jadi nina

Rina Zaidi said...

Lambat pesawat ci oren datang ke mari. :) Selamat Hari Jadi. Salam Ramadhan.

JOMsantaisekejap said...

Happy Birthday ye walaupun dah belated. Semuga sentiasa pjg umur, murah rezeki dan diberkati selalu...
Happy always dan selamat berpuasa

Khai♥Rin : anies said...

happy belated birthday nina

Kathy R'bain said...

Happy belated birthday sis..

Khalid Kyle said...

Happy birthday ya sis, kawaii sungguh header blog ni

Jom berombak di Buffet Ramadhan Casa Ombak :)



Fiza Rahman said...

Happy belated birthday sis. Muda lagi ☺☺

Annyss Aleeya said...

happy belated birthday Nina. :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com