12 July 2014

Kad Raya Dari Kathy




Salam Readers..


Harini walaupun cuti umum , sabtu pula tu tetap pegi kerja. Nak simpan duit lebih, kot2 la ada orang mintak duit raya kat kite. Hehee. Oke la balik je, ternampak sampul putih, cop dari Johor, dah boleh agak mesti dari sis Kathy. Tak sangka tahun ni ada blogger hantar kad raya. Baru plan nak tempah design kad raya dari Deno. Terima kasih ya sis.. 


Bulan puasa tahun ni jadi begini la. Time rehat jadi time tidur lepas tu ada pula makhluk2 menganggu aku. Kodok betul. Dugaan di bulan puasa sambil bekerja. Fuhh letih.. Happy Saturday & Happy Fasting :)


4 comments:

Aisyah Az said...

hahahahaha,,, gambar last tu tak ley blahh.. =p

Yun Sing said...

HAHAHAHAHA hahaha.. sakit perut gelak hahaha

Eiqa Almond said...

wahhh, dah dapat kad rayaa..
best laa diaaa >,<

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal dah banyak tahun tak dapat kad raya... Cuma tahun nie je nostalgia kembali...

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com