24 July 2014

Saguhati GA Majalah Aisyah Dari Anies



Salam Readers..


Salam malam Ramadhan ke 26. Kejap je dah nak sebulan puasa kan. Sungguh tak perasan masa pantas berlalu dan harini baru berkesempatan buka mail box dan baru tengok seguhati kiriman Anies. Bayangkan dari 18 haribulan posmen hantar baru harini tengok. Nampak tak kebusy-ian disitu :P



Terima kasih buat Anies kerana berbesar hati sudi beri hadiah saguhati dari GA Majalah Aishah yang dia anjurkan. Walaupun last minute join. Buat kali ke 2 terima pemberian dari Blogger Anies selepas terima GA Raya Angpow tahun lepas dan bertambah sampul duit raya :) 


*
*
*
Nak letak jugak cheese cake yang di oder dari ofismate. Pandai eh Kak Ayu decorate. Last2 intern rasa sikit. Hew..hew


Haip kitew puase laaa. Hihi


5 comments:

Yun Sing said...

Waa.. durian runtuh :D

Badrina Badrul said...

Tahniah, sister! ^_^

Khai♥Rin : anies said...

sm2..
nk cheese cake tu bleh??

Mimi Azirah said...

tahniah rezeki

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Owh kek ke tu?
Ingatkan spahetti tadi.
Hehe..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com