20 July 2014

Samsung Galaxy Grand 2


Salam Readers..


Alhamdulillah dapat juga Samseng Galaxy malam ni. Setelah 2 bulan bersabar melayan kerenah fon lama yang gelong. Boleh dikatakan beli hadiah besday untuk diri sendiri. Sob.. sob. Tak terlalu mahal dan tak terlalu murah. Galaxy Grand 2 smartphone pertengahan berbanding Galaxy Note atau Galaxy S. Kitew tak mampu nak pakai Note. Acece.. Mungkin rezeki baik sikit sebab warna Gold hanya ada satu saja lagi. Fuhh.. Terus grab it. Cantik :) 





Akceli dah lama usha phone brand Samseng Samsung ni. Tanya pendapat kengkawan yang banyak pakai samseng, tanya punya tanya. Siap tanya Google last2 pegi kedai terus. Takut juga kalau TER-beli dari China punya. Jadi serbu dealer. Beli yang ori janji puas hati dan semua apps kedai yang akan installkan. Mintak je dan rasanya pakai 8GB dulu kot sebelum tukar ke 16GB. Okay la dengan camera 8 MP dan Android 4.3 Jelly Bean. Sudah tiba bertukar angin. Dah berkurun pakai Nokia. Nak tau lebih boleh klik sini dan sini 

5 comments:

Noura Qifays said...

wahh..okaylah tu android version 4.3. mahal takkk ?

Yun Sing said...

Hohoho phone baru *tepuk* phone samseng best xD

Khai♥Rin : anies said...

asik berselfie laaa org tu pasniiii

Iola said...

huaaa best nya.....saya grand je..terawal sedikit beli..tengok2 grand 2 dah kuar..ceyy

Anonymous said...

Waa..bestnyee dapat phone baru

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com