8 Jul 2014

Segmen : Saya Mahu Kad Raya Dayang Deno

Salam Readers..


klik banner


**10 blogger bertuah akan dapat kad raya LE dayangdeno
**Cara pemilihan pemenang melalui Random.org 
**Pengumuman keputusan Random.org pada 15 Julai 2014


Tamat : 14 Julai @ 3pm

7 comments:

  1. p/s

    assalamualaikum,

    boleh tlg check emel tak? ada 'pesanan' drpd sy. kalau x dpt tgk kt SPAM. URGENT ni! ;-)

    ReplyDelete
  2. comel kann doodle dayang deno nie..
    pape pun all the best nina.. :D

    ReplyDelete
  3. sorry, xtau nak tulis kat mne, hehee tumoang jap kat entry nie, semalam lupa nk bgtau nina. eiqa tag nina

    http://eiqaalmond.blogspot.com/2014/07/ga-cik-anita-saya-nak-menang-baju-free.html

    ReplyDelete
  4. Jemput join segmen saya http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/07/segmen-saya-nak-kad-raya-by-afiqah.html

    ReplyDelete
  5. Eh.. comellah~ Especially peace dekat kepala tu xD

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com