2 July 2014

Tea Talk Bersama Vice President Mattel




Salam Readers..



Pertama kali dijemput hadir ke sesi Tea Talk bersama VP Mattel dan menghabiskan masa selama sejam. Mulanya takut nak pegi, rupanya pilihan dibuat secara random, nak tak nak kena gak join. Sesi ini dibuat untuk mendengar aduan dari pekerja2. Siap kena main puzzle dalam group. Aww.. I loike Team Building !




Aku kalau bab nak complaint ni ada saja nak cakap. Hahaa. Sila jangan pecaya, cuma complaint tentang tukang masak yang tak consistant. Kesian orang shift malam tak dapat nak bersahur dengan sempurna dan paling penting letakkan cermin lut sinar di pintu toilet, takda la aku ternampak panorama pelik2 lagi *faham2 sendiri. Hihi


Kesian kau nina dah kerja 8 bulan tapi tak tau bilik meeting kat mana, siapa General Manager yang baru & Vice President. Sadis hidup aku, silap2 boleh sesat dalam kilang tu. Hahaa. Aku bukan la kaki merayau dan hanya merayau dalam department sendiri T____T



Kerlas kau dapat mug hitam legam dengan biskut tiger kuat + air tin bunga kekwa
Sayang nak guna dan almari tempatnya. Tatatadaaa..



6 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah kerlas yer Nina...

RDZ Z said...

Cantik Mug Hitam tu..

Yun Sing said...

Waa.. best nyeee :p

Eiqa Almond said...

ganeee niee lme da keje bilik meeting pun xtau lg nie, hahaa

Khai♥Rin : anies said...

cantik mug...

Kathy R'bain said...

Best nyer dia..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com