1 August 2014

Hello August! Bulan 8 Dapat CPUV Ke 8



Salam Readers..
Salam Jumaat dan harini dah start kerja. Musim raya tak habis lagi tapi dah masuk bulan baru. Kejap je ku rasakan. Manusia juga dari sehari ke sehari makin tua. Entah la. Alhamdulillah duit raya dapat lagi dari Nuff. Thanks ! Kite baru je dapat CPUV ke 8
Dan, tak terucap dengan kata2 bila tengok Pageviews untuk blog ni makin meningkat. Terima kasih kepada pembaca di luar sana yang sudi singgah sesaat, seminit, sejam dan drop komen. Walaupun tak banyak macam orang lain. Sebab itu la sayang nak biarkan blog berhabuk tanpa update..


 Bulan depan genap usia blog 4 tahun ! ^__^


8 comments:

Siti Aisya Ibrahim said...

tahniah! :D

budak said...

Tahniah :) selamat hari raya maaf zahir batin.

Yun Sing said...

Tahniah ^^

Khai♥Rin : anies said...

Wallaaaaaaaaa

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah rezeki..tahniah

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah...
Kalau boleh nak increase traffic lagi
tapi xtau cara.

Nanie Dean said...

Wah! Tahniah... CPUV KN semua dah lari gara2 sibuk sangat... hehehe

Cik Mimie said...

Wah, dpt duit raya dari nuff :) Tahniah2: )

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com