9 August 2014

Jamuan Hari Raya Dan Hari Lahir



Salam Readers..


Dalam hidup ini baru pertama kali join event jamuan hari raya dan sambut hari lahir 5 orang serentak di tempat kerja. Kalau tak buat event kesian pula kat 4 orang yang birthday jatuh di bulan puasa. Huu.. Buat Anuar harini ialah hari lahirnya. Tak sangka sama tarikh dengan Azrie. Meriah sangatt ! 


 
Tukang2 sponsor kek. 

 
Mahal noks kau kek. Nak beli siapkan RM 86.90 ! 


Chocolate Fudge - RM 82.00 
GST 6% - RM 4.92

Total : RM 86.90



Ada macam2 makanan. Yelah mood rayakan sebulan. Lemang pun ada, aku la orang paling happy kalau dapat makan lemang dengan rendang. Hihi.. Me dengan liana memerangkap tukang sponsor kek. Dukacita dimaklumkan kek Secret Recipi semakin mahal harganya. Tekejut tau sambil pandang muka cashier.


Sibuk tengok kamera, huruf N hilang



Dah siap conteng white board, majlis dimulakan dengan sesi potong kek oleh budak2 . Ada orang panggil kami budak lagi. Aww.. cair. Saja pilih kek Fudge Chocolate sebab kurang krim. Kena jaga juga sebab ada orang2 veteren dan menghidap beberapa penyakit. 


 
Semua dah umur puluhan

 
#TeamCancer #TeamLeo .. Yeke?





Happy Birthday to


Abang Rahim - 1 Julai

Me - 4 Julai

Yani - 14 Julai

Liana - 24 Julai

&

Anuar *pengantin baru - 1 Ogos


 
Turn orang2 Maintenance pula

 
Muka siapa paling berisi? Haha

Yeahh..muka kami lagi dalam versi Miss Potatos

Tq Kak Ina !! 


7 comments:

Noura Qifays said...

Wahh! meriahnyee... Happy birthday semuanyaaa :)

budak said...

Meriah sakan semua :)

Cik Mimie said...

Happy birthday semua :) Jimat sambut ramai2 :) heheh

Kathy R'bain said...

Sanah helwah...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Kek mahal tapi sedap bangat.
Berbaloi-baloi.

Khai♥Rin : anies said...

wahhhh sambut sekaligus yaaa

Yun Sing said...

Bestnya.. haha lapaq kwot sampai telan N xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com