3 August 2014

Tutorial Tudung Ruffle


Salam Readers..

Tutorial tudung Bawal Ruffle yang mudah dan simple buat gadis-gadis 17 tahun ke atas. Gara-gara bergosip dengan new intern baru aku tahu pasal tudung ini. Tak alert dengan fesyen. Entah kenapa cantik pula bila tengok tudung macam ala Fareeda, shawl halfmoon. Banyak gaya boleh diperagakan : Check it out ! 


Bawal Ruffle 2 Tone


#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11



Kalau berminat nak beli boleh ke 'Instagram Bawal Ruffle' dan 'Website Tudung Ruffle' . Cantik-cantik coraknya dan hanya RM 15 ke atas bergantung jenis corak.


17 comments:

Nadirah Mohamad said...

Comelnya...plus murah jugak hehe.. :)

budak said...

Cantik tul model dia. Macam2 fesyen dia tunjuk. :)

Yun Sing said...

Banyaknya stylenya ^^

Mimi Azirah said...

cantik cantik n murah...nti nk terjah

RDZ Z said...

Menarik gak tudung ni..kita suka A06 tu ..cantik..

Kathy R'bain said...

memang cantik pun..wah,suka pulak tengoknyer..

Pha Is said...

kalau orangnya cantik, belit macam mana pun cantik jugak.. hehehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Cantiknyeeee...
Tapi, agak-agak kalau akk beli boleh nmpk cntik mcm model nye x?

Yatie said...

Cantiknya model tu kan nina ;)
Ok, harus cubs gaya ni!

Ismail N said...

Sampai sekarang kawe tak boleh bezakan fesyen tudung ni. Bawal ke Tenggiri ke? Susah nak kenal pasti. Tapi kaum Hawa sure expert. Mungkin sbb my wife pun simple jer fesyen tudung nya. Dari belum kawin sampai skrg, gitu-gitu jer dia punya stail :D

Linda Ishak said...

Cantik fesyen ni...

Nanie Dean said...

Alahai comelnya... kalau lah KN boleh pakai cam tu... hehehe

Cik Mimie said...

Wah, cntiknye:) Macam fesyen kite boleh gayakan kan? Nanti boleh la Cik Mimie cuba :)

Annyss Aleeya said...

wah. cantik la Nina tudung ruffle nie. dah la mcm2 gaya boley buat. murah pulak tu.

ain syafieqa said...

ala..cantiknye tudung ni..rambang mata deh..

Purnomo said...

Selamat hari raya pula..untuk kak Nina sekeluarga di Malaysia :)

Khai♥Rin : anies said...

Nk bli ms sblm raya tp sold out daa ;)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com