1 Sept 2014

Barbie Ballet Wishes

Salam Readers..

Woahh dah masuk September la. Seriously memang cepat betul masa berjalan. Tak terasa kita dah nak ke penghujung tahun 2014. Kalau bulan2 macam ni rasanya tengah tunggu stok Barbie jelah. Takda kerja lain. Yeahh.. akhirnya dapat juga Barbie sekotak. Jeles tengok Akmar borong Twilight. Bella cun, cuma Edward nampak lain. And this month kena belanja ayah makan sempena birthdaynya yang ke 65! 




Harini cuti dan esok bermulanya minggu yang busy. Selamat bekerja semua. Dapat BW mana yang sempat je. Jangan marah eh :)


15 comments:

  1. Amboi, bukan main lagi kaki si Barbie tuh :)

    ReplyDelete
  2. Comelnyer barbie...singgah bw dari blog Yun Sing...sambil follow sini..

    ReplyDelete
  3. Saya pun asik x sempat je nak BW sekarang.
    Kat klinik bz memanjang.
    Ni pun balik rumah semapt jap..

    ReplyDelete
  4. Wah Nina dapat barbie yer... Comel barbie tu ^_^

    ReplyDelete
  5. Hai rakan sebaya ;)
    Suka barbie eh? Hehe. Kite suke otromen.

    ReplyDelete
  6. Masih ada yang menyukai barbie doll sebagai koleksi. Dan nyata, Amanina yang comel ni membuktikannya. Barbie doll kan selalu jadi mangsa sekarang ni..hihi

    ReplyDelete
  7. Promoted content untuk nina..

    ReplyDelete
  8. Barakallahufiq buat ayah AM... moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki...amin...

    ReplyDelete
  9. comelllllll

    eh awak keje dgn mattel ke?

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com