1 September 2014

Barbie Ballet Wishes


Salam Readers..

Woahh dah masuk September la. Seriously memang cepat betul masa berjalan. Tak terasa kita dah nak ke penghujung tahun 2014. Kalau bulan2 macam ni rasanya tengah tunggu stok Barbie jelah. Takda kerja lain. Yeahh.. akhirnya dapat juga Barbie sekotak. Jeles tengok Akmar borong Twilight. Bella cun, cuma Edward nampak lain. And this month kena belanja ayah makan sempena birthdaynya yang ke 65! 



Harini cuti dan esok bermulanya minggu yang busy. Selamat bekerja semua. Dapat BW mana yang sempat je. Jangan marah eh :)


15 comments:

Farrah MF said...

Amboi, bukan main lagi kaki si Barbie tuh :)

Khai♥Rin : anies said...

cantikkkk

Mardiah Diana said...

Comelnyer barbie...singgah bw dari blog Yun Sing...sambil follow sini..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya pun asik x sempat je nak BW sekarang.
Kat klinik bz memanjang.
Ni pun balik rumah semapt jap..

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Wah Nina dapat barbie yer... Comel barbie tu ^_^

budak said...

Hai rakan sebaya ;)
Suka barbie eh? Hehe. Kite suke otromen.

Fiza Rahman said...

Cutenya. Nak jugak ☺

Jomsantaisekejap Jss said...

Wahhh cantiknya...lip lap lip lap.

ghost said...

Masih ada yang menyukai barbie doll sebagai koleksi. Dan nyata, Amanina yang comel ni membuktikannya. Barbie doll kan selalu jadi mangsa sekarang ni..hihi

Belog Santai said...

Salam pagi khamis Nina..

Belog Santai said...

Promoted content untuk nina..

Nora Karim said...

Barakallahufiq buat ayah AM... moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki...amin...

Syazana Zainn said...

comelllllll

eh awak keje dgn mattel ke?

Sya Mimie said...

Barbie doll.. :)

Yun Sing said...

Amboi Barbie dia xD

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com