2 October 2014

CPUV Ke 12 Hingga 19



Salam Readers..


Sebenarnya dah banyak hari peram kes ni. Sebabnya Nuff main sorok2 dengan kite dari bulan lepas. Al-kisahnya dah melekat BE yang ke 12, tup tup buka dah hilang dan running 3 je. Sejak dari tu, aku merajuk takmo buka Nuff. Selepas blog di abaikan, akhirnya ini yang terjadi.. Alhamdulillah, tenkiu encik Nuff !


*
*
 Amekaw running 9 ! 

16 comments:

Farrah MF said...

Eh, boleh main sorok2 pulak ye nuffnang ni. Haaa,..sekali dia muncul, lebatttt! Murah rezeki, Nina :)

Syida Rasyidah said...

banyaknye, best2.. hehehehe :)

Khai♥Rin : anies said...

lebat noooooo

Ezad Skytech said...

memang ramai blogger yang dapat CPUV banyak sekaligus macam ni...rezeki2...:D

tiga lalat said...

Salam. Hee tahniah.

ros_reeza said...

tahniah! rezeki.

Kathy R'bain said...

tahniah sis..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Dia saje nak buat surprise lah tu.

Tihara said...

tahniah nina
tapi pasan tak earnings nya cam sen2 je kan
strategi baru agaknya ..

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah rakan sebaya :)
bnyk on going. masyuk

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam berhujung minggu :)

Belog Santai said...

Alhamdulillah..Murah rezeki nina..meriah sungguh..

Fiza Rahman said...

Nanang pemurah lately. Tahniah.

Sal Bee Yah said...

alhamdulillah rezeki..tahniah Nina!

aRz MoHa said...

tahniah semoga murah rezeki selalu

Scha Nazri said...

rezeki kann? hehe

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com