15 Nov 2014

Jam Packed Pizza Combo @ Pizza Hut

Salam Readers..

Pizza Hut Jam Packed Pizza Combo | Kalau bab menternak lemak haruslah cepat2 serbu Pizza Hut semata-mata nak rasa pizza terbaru. Tengok tv berapa kali dok ulang iklan yang sama. Memang tak tahan! Akceli nak belanja my mak njang sempena birthday yang jatuh pada awal bulan aritu.




Kerja 1 company pun wish pakai email bagai, last2 birthday girl minta pizza ni. Atas beberapa sebab, maka harini baru take away. Walaupun ku sedar, confem ramai orang tapi gagah juga order. Dah siap bayar apalagi pekena mee mamak. Jenuh nak menunggu pizza 30 min. Balik kerja ofcos lapar..




Nikmat bila dapat ais kacang time hujan renyai bersama mee. Dapat juga tebus voucher sempena company dapat target 6.2 MM cars. Harga set combo tak terlalu mahal. Jangan risau still 50 above dalam RM 42++ gituw. Kalau teringin cepat2 la serbu :)




13 comments:

  1. Wah..wah sedapnya....yummy..yumyyyyy..

    ReplyDelete
  2. nyummy..lama dah tak makan pizza sejak harga barang naik.ahaha..apa kena mengena da..

    ReplyDelete
  3. dah rasa dah. sedap. lapaq tetiba tgk gambaq yg nina post ni :)

    ReplyDelete
  4. Lain kali kena pasang lilin kat pizza tu. hehe :))

    ReplyDelete
  5. yg paling teliio ABC tu ye kemain tinggi ;p

    ReplyDelete
  6. baru tahu ada pizza baru...
    nanti leh try jugak

    ReplyDelete
  7. Sedapnya. Dah lama tak pekena pizza.

    ReplyDelete
  8. ais kacang tu buat melelh air liur ... dah jadi pesta mkn ni ...

    ReplyDelete
  9. dah lama benar akak tak makan Pizza Hut...

    ReplyDelete
  10. Suka Pizza packed ni.. kena dengan selera..

    ReplyDelete
  11. Belum try lagi.
    Selalunya order domino's je.

    ReplyDelete
  12. suka PIZZA! Sedapp ngat. Now I'm craving for pizzaa.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com