15 November 2014

Jam Packed Pizza Combo @ Pizza Hut


Salam Readers..

Pizza Hut Jam Packed Pizza Combo | Kalau bab menternak lemak haruslah cepat2 serbu Pizza Hut semata-mata nak rasa pizza terbaru. Tengok tv berapa kali dok ulang iklan yang sama. Memang tak tahan! Akceli nak belanja my mak njang sempena birthday yang jatuh pada awal bulan aritu.





Kerja 1 company pun wish pakai email bagai, last2 birthday girl minta pizza ni. Atas beberapa sebab, maka harini baru take away. Walaupun ku sedar, confem ramai orang tapi gagah juga order. Dah siap bayar apalagi pekena mee mamak. Jenuh nak menunggu pizza 30 min. Balik kerja ofcos lapar..






Nikmat bila dapat ais kacang time hujan renyai bersama mee. Dapat juga tebus voucher sempena company dapat target 6.2 MM cars. Harga set combo tak terlalu mahal. Jangan risau still 50 above dalam RM 42++ gituw. Kalau teringin cepat2 la serbu :)





13 comments:

Belog Santai said...

Wah..wah sedapnya....yummy..yumyyyyy..

ain syafieqa said...

nyummy..lama dah tak makan pizza sejak harga barang naik.ahaha..apa kena mengena da..

Hikayat Seorang Budak said...

dah rasa dah. sedap. lapaq tetiba tgk gambaq yg nina post ni :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Lain kali kena pasang lilin kat pizza tu. hehe :))

Kopiolimauice said...

yg paling teliio ABC tu ye kemain tinggi ;p

LYAfrina said...

baru tahu ada pizza baru...
nanti leh try jugak

Fiza Rahman said...

Sedapnya. Dah lama tak pekena pizza.

Khai♥Rin : anies said...

kecuqqqq daahhhhh

Vee Sandi said...

ais kacang tu buat melelh air liur ... dah jadi pesta mkn ni ...

Farrah MF said...

dah lama benar akak tak makan Pizza Hut...

Myra Jay said...

Suka Pizza packed ni.. kena dengan selera..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Belum try lagi.
Selalunya order domino's je.

Scha Nazri said...

suka PIZZA! Sedapp ngat. Now I'm craving for pizzaa.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com