6 November 2014

Koleksi Hot Wheels


Salam Readers..

Akhirnya diriku rajin juga nak snap gambar2 koleksi Hot Wheels yang sudah dikumpul sejak kerja di Mattel dari tahun lepas. Dalam entri sini, nina ada bagi tahu nak tunjuk koleksi tu. Bukan niat nak menunjuk sebab ini antara Hot Wheels yang menjadi kesayangan. Orang nak beli pun nina takkan jual.



Hot Wheels 18 Car Pack. Kesayangan beta sebab 11 cars adalah tayar getah


Ada lagi stok kereta yang akan dipostkan ke Pengomen Tegar Blog Tahun 2014. Jeng.. jeng. Siapakah mereka? Nantikan entri penghujung tahun. Akceli ada juga pengomen tegar 2013 yang belum terima. Nina nak post sekali gus, jimat masa dan wang. Meh menjulingkan mata tengok 'tayar panas' yang comel2 ni. Hihi



Hot Wheels 20 Cars Pack. Sayang semua sport cars ni.




Car Pack.. Barbell & Hot Stamp yang nice !

Hot Wheels Motorcycle & Van's

Hot Wheels 9 Cars Pack

Yellow Taxi 

Fast & Furious Cars. Perasan tak?

p/s: Untuk sebarang pertanyaan boleh komen email ya

15 comments:

Aisy Nasiha said...

Comel2 kereta... yang akak beli dulu mmg berkualiti la.. elok lagi walaupun dibaling oleh budak berdua ni.

Farrah MF said...

Wahhhhhh! Nganga jap tengok collection Nina!

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Comel2 keta hot wheel tu Nina... Koleksi masa zumal sekolah dulu hilang masa pindah umah, rasa sedih sangat...

ros_reeza said...

wahhh banyak tu

Ezad Skytech said...

perghhh...ni betul2 pengumpul tegar Hot Wheels ni...macam2 jenis kereta ada tu.. :D

Aqilah Azmi said...

Memang tak bukak eh kak nina hikhik
Bestnya.
Nak beli? Hahahaha

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Arghhhhh...kejamnya. Kenapa ditayangkan di sini. Wan nak jugakkkkkkk!!!!

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Serius jelles.
Tapi akk memang x boleh buat collection sebab yang 4 ketoi beli.sebelum ni pun dah hilang.

Scha Nazri said...

Haaa, perasan yang fast and furious tuu!

aRz MoHa said...

fuyoooo nak nak ni yang nak jadi pengomen tegar

Hikayat Seorang Budak said...

pergh nina, banyak gila kereta tayar panas :)
pengumpul tegar. nak sebijik XD

QasehnyaRania said...

wah..byknya nina :) comey comey belako

Khai♥Rin : anies said...

nmpk anak menakan sy ni, mau pengsan dia... ;-)

aswadz said...

byk nyer hot wheel...

Al Kisah said...

fuhyohh ada mana2 nak let go tak..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com