17 November 2014

Resepi Salad Buah Yang Simple


Salam Readers..


Resepi Salad Buah Yang Simple | Weekend kembali lagi. This week takda plan dan start next week hingga awal bulan Dis akan busy dengan aktiviti company anjurkan. Oke, meh nak ajak korang semua diet cara sihat dan simple. Kalau yang tak berapa suka salad tak perlu la masukkan. Salad buah ni nina rasa masa jadi intern di matrik dulu. Akak staf tayang salad :)


Bahan yang simple

Siap untuk dimakan !


Caranya:

1. Boleh pilih jenis buah. Ikut suka buah apa pun.
 Potong dadu dan basuh buah sebersihnya.


2. Kalau nak tambah asam. Potong kecil.


3. Gaul kesemua buah bersama mayonis.


4. Sedia untuk dimakan dan boleh disimpan ke dalam freezer


Salad Buah


Selamat mencuba !

15 comments:

Khai♥Rin : anies said...

ratah gitu pun sedap

Nies alhaQ said...

Sedappppnyerrrr. Nak cubaaa wuwuwuuwuwuwu! *nangiss

Vee Sandi said...

maunya x sedap klu dah mcm ni ... yummy ...

Farrah MF said...

Bestnya makan salad buah ni sambil santai2 tengok TV :)

Myra Jay said...

Perghhh sedap.. yang penting menyihatkan.. :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Saya dah lama tak.buat ni.
Kalau buat, memang sental habis sama2 ngan Ajik.

Nabihah said...

follow blog bihah balik http://inibelognabihah.blogspot.com dan like facebook page bihah

QasehnyaRania said...

sedapkan
makan sesambil layan tv.

Kathy R'bain said...

Cedapnya..

Invisible Me said...

Mudah dan nampak menyelerakan :)

Hikayat Seorang Budak said...

hehe. makan makan lagi. i like :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

WAh, menggugatkan iman :)

Scha Nazri said...

looks yummehhh!

moobing Panda said...

Oh Bestnya..senang gilerr bagi den yang tak tau masak ni...Tq (^_^)

Anonymous said...

Excellent post! We will be linking to this particularly
great post on our website. Keep up the great writing.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com