30 December 2014

Farewell Salina And Ng Chun Li


Salam Readers..


Lap air mata bukan sebab sedih tapi masuk habuk. Erm.. Selamat tinggal abang dan kakak sambil lari cari tisu. Agak berdrama aku ni. Ofcos la sedih ahli geng makan semakin berkurang. All the best buat kak Salina yang bakal mengajar semula, menjadi lecturer garang dan semoga Chun Li jadi manager yang cool. Kami tak sedih sebab dorang masih berada di Penang. Bila-bila boleh dating. Hihi


Aiskrim kek tau. Nomnomm



Maka hari berdrama ini, diadakan farewell buat mereka berdua. Yang penting ayam madu menjadi santapanku. Bila lagi nak makan nasi minyak + ayam madu. Time kawen tak elok makan nanti dimadukan. Hahaa.. Melalut dah aku ni. Tiada kata yang mampu dikatakan. Layankan gambar jelah. Hati berbunga bila anak kak Lina bungkuskan mug bunga rose special buat kita. Aww.. Romantik  



Menu simple untuk lunch
Muka asyik tengok makanan. Excitednya
Tetiba muka serius sebab mouse tak boleh guna
Liana selalu buat muka spoil. Hekk eleh
Muka gembira je kan
Pose dari Charlie's Angel gituw
Anak teruna kak Lina memang sweet. Hihi


11 comments:

aswadz said...

kek aiskrim tu mmg nmpk menyelerakan.

SalbiahM said...

Orang lain yang bersara nape orang lain dapat hadiah ni..hehe

Deanna Morni said...

ala...papedom tuh menarik hati laa....alaaaaaa...sedapnyer....huuhuhuhu

Fiza Rahman said...

Sedapnya kek tu. Good luck buat mereka.

Farrah MF said...

Banyaknya farewells kat opis Nina. Berapa kerat je tinggal? Jangan sedey2 adik manis...

Puteri Wanita said...

wahh sedapnya semua menu... kek tu cantik.. terliur la ;)

ros_reeza said...

Mesti sedih kan bila ada yang bertukar keluar/berhenti kat office. Apa pun, all the best untuk mereka..

Scha Nazri said...

Aaaa. Bestnya dahh kerjaaaaa.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Nak ngorat ke tu?
Hehe..

Fiza Rahman said...

Good luck buat mereka. Mesti sedih kan.

izzeyda said...

Sedap tuh terutamanya kek tuh..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com