25 Dec 2014

Hot Wheels Di Lelong

Salam Readers..

Ku katakan sayang tapi akhirnya ku jual juga. Kau tidak sayang padaku lagi. Eh.. stop bermonolog. Kalau la kereta tu boleh bercakap naya je. Akhirnya aku jual sebahagian koleksi Hot Wheels dan juga "let go HW" yang banyak ter-GRAB kepada kaka Salina sebelum dia habis internship pada hujung bulan ini dengan harga RM 46 :) Ada yang berminat tapi cuma main2 je. So, take order untuk betul2 berminat saja. 







Tata Titi Tutu


5 comments:

  1. Alahai..sayangnya ni. Kalau anak akak naim tu berminat lagi dengan kereta kecil akak mmg beli ni. Tp skrg dia main benda lain pula. Kereta dah tak suka..

    ReplyDelete
  2. Ini semua yang Nina let go ke?

    ReplyDelete
  3. mesti kerja kilang matel kat penang.. sure dapat harga murah..

    ReplyDelete
  4. Nina, kalau mattel buat warehouse sale nnt roger² erk.

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com