27 Dec 2014

Mengidam Pepero


Salam Readers..

I'm craving for Pepero !! Sejak Sam's Groceria buka tu asyik teringat nama uncle Sam je sebab nak makan pepero, asam jawa manis dan lasagna dia yang sedap tu. Yummeh.. Meleleh air liur tak henti *oke tipu



PEPERO with Almond


Dulu Pepero jadi kes macam Cadbury. Barang keluaran Korea ni dikatakan tak halal sebab tak ada logo halal walaupun menggunakan bahan2 berasaskan tumbuhan. Kalau still was2 boleh baca entri yang Farah Lee katakan sebab dia pernah tinggal di Korea.



Paling suka Pepero hijau


Memang sedap Pepero ni dan yang penting tak terlalu banyak coklat dan gula plus i'm addicted to Almond. Hehe.. Kena la jaga pemakanan kalau nak sihat.

8 comments:

  1. orang sini tak pernah nak merasa papero. :(

    ReplyDelete
  2. liza suka yang ada kacang tu. almond ke apa tah. haha.. tapi yang original pon sedap jugak

    ReplyDelete
  3. aku pun suka pepero almond. yg white choc tu x minat sgt.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah rasa pepero ni lagi. Belikan untuk akak nina..hehehe...

    ReplyDelete
  5. Oh my!!! Akak pun suka si kotak hijau ni! Yummmyyy! Lagi satu yang kadang2 akak layan, yang oreo tu.

    ReplyDelete
  6. Sedap sangat ker? Akk tak pernah merasa lagi. Belanja pepero sekotak...hehehe...

    ReplyDelete

Hye Readers ❤

Komen anda sangat berharga. Komen yang mengarut etc akan di delete!!

Cepat atau lambat, In Shaa Allah, owner akan terjah ! =) Terima kasih drop komen.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com