11 December 2014

Sam's Groceria @ Sunway Carnival


Salam Readers..

Sam's Groceria | Yes ! Finally Uncle Sam's is here. Wee.. Memang best bila ada branch uncle Sam di Sunway Carnival. Boleh shopping dan menjamu selera. Yang best tentang Sam's Groceria ni ialah kita boleh dapat makanan dan fresh fruits di sini sangat best dan bermacam jenis cuma kena sediakan fulus je. Lepas ni senang nak dapatkan stok Pepero.


Tak tahan mata tengok buah-buahan disini dan wajib try makanannya especially Spagetti Carbonara dan Lamb Lasagna. Terliur tengok keluar dari dapur panas2. Yummy. Kalau teringin nak makan mee Korean, ada disini dan rak makanan mengikut negara masing2. Nak tengok boleh klik sini "Sam's Groceria" :) 



6 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee sudah musim cuti pula.

Farah said...

First time dengar nama grocery store ni.

Jomsantaisekejap Jss said...

sedap sedap sedap...tengok pun dah terbeliak..apa lagi bila kesana..

Farrah MF said...

Kalau pergi sini, akak nak mamam je...dan mamam lagi,...dan mamam lagi :)

ain syafieqa said...

cantiknye gambar, nina amik sendiri ke? ada skill..hehe

Khai♥Rin : anies said...

bsr jg ye area nyer

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com