15 January 2015

Hari Biru Sepejabat


Salam Readers..


Mood Thursday Bluess sempena "Pencapaian 6.5 Juta Hot Wheels" maka sepejabat memakai baju biru dan celebrate order makan dari abang "Rhyms Chicken Chop". Edisi makan-makan tak pernah jemu. Dalam blog pun banyak entri pasal makan di office.



Semangat biru roda panas tapi bukan parti politik okay
Lamb Chop



Sejak dapat beberapa helai T-Shirt Mattel ni, ada hari-hari tertentu kami akan pakai baju sama start tahun ini. Menu makan selalu order di luar. Maybe semua dah jemu makan di kantin. Tak bermaksud nak buat orang-orang yang melihatnya terliur tapi kan memang sedap-sedap chicken chop abang ini. Layankan jelah gambarnya :) 


Selfie no 1

Chicken Chop !

Licin pingan kami

Apek kena buli.. Kesian

Suka bergaduh dengan jiran depan meja. Dia 'informer' , kaki merepek dan kami suka share story



Kalau dah kerja satu office mesti kita akan rapat dengan salah sorang officemate kan? Lebih selesa kongsi apa saja dengan apek tu. Dia pun fasih cakap melayu, boleh jadi twin Karam Singh Walia versi cina. Hehe 


Terima kasih akak Aisy Nasiha ! Kualiti Hot Wheels masih tahan sejak 33 tahun dahulu. 


11 comments:

Invisible Me said...

Semua bersatu hati. Dpt pulak yg suka makan jugak memang bestlah! :)

tiga lalat said...

Salam .Hee tapi kenapa apek dgn ahmoi tu tidak memakai baju biru sepejabat pula.

Khai♥Rin : anies said...

kalau da part mkn2 semua org suka

Hikayat Seorang Budak said...

Hari biru sedunia ea. hehe. Bestnya makan tak jemu2 :)

Deanna Morni said...

best kan bila pakai baju sama dgn opismet...heheheh

Kathy R'bain said...

eh..awak nampak biru lah..hehehehe

Zizie Zack said...

Wuuu~~ semua biru... i like... hihi..

ros_reeza said...

wah bestnya suasana tempat kerja mcam ni.. sepakat je semua :)

aRz MoHa said...

sekarang ni baru ada anak perempuan. kalau ada anak lelaki konfem kumpul hot wheel pulak. budak lelaki kan suka kereta

aRz MoHa said...

sejak keja tentunya ofismate akan jadi antara kawan rapat

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Lamb chop ada..
Chicken chop pun ada..
Best isi perut ni.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com