23 January 2015

Pengomen Setia Sepanjang Tahun 2014


Salam Readers..

Sudah seminggu kita meninggalkan tahun 2014 dan tahun lepas mood blogging hampir-hampir ke laut dan tanpa mereka-mereka yang sudi singgah dan rajin drop komen tanpa putus membuatkan semangat masih ada. Dengan ini aku nak listkan senarai pengomen tegar blog Nina Life Stories sepanjang tahun 2014.


Tahniah buat sis Kathy R'Bain, Anies dan Fiza Rahman kerana 2 tahun berturut-turut menjadi penyokong kuat. Bertrillion million terima kasih aku ucapkan buat korang semua dan kepada mereka yang selalu ke sini tapi tak tersenarai. Ada rezeki tak kemana. Hehee.. Jangan sedih-sedih tau :')










2. Anies




3. Zumal









5. Kathy

















9. Pha Is







p/s: Yahoo nina bermasalah dan sila tinggalkan 
Nama, alamat dan no. fon ke
Ahmad.NorAmanina@Mattel.com :)


47 comments:

Azwar Syuhada said...

Tahniah semua.. :)

Aisy Nasiha said...

Eh..nama akak pun ada? Banyak juga mengomen kat sini sepanjang tahun ni..

Mila Hilas said...

hi sggh mlm di sni

Farah said...

Wah, tahniah kepada semua :)

anamizu said...

diorang ni mmg selalu rajin bg komen blog kwn2 hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum nina. heee lama sheila tak BW sini. hehe semoga tahun baru ni lebih sukses buat nina ye. hehehe

Farrah MF said...

Nina, thanks so much juga sebab rajin jenguk akak. Akak dah email details :)

Pha Is said...

Alhamdulillah.. tersenarai jugak..
oaky, dah send detail kat email mattel tu... :)
n thanks..

Mime MF said...

wah2..pengunjung tegar ni..tahniah2!! :D

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH UTK YG NO 2 TU hahahaah

Nies alhaQ said...

Tahniah utk semua yang berjaya :)

Puteri Wanita said...

alamak.. tade dalam list la. nak ena komen lebih ni :)

Puteri Wanita said...

tahniah kepada semua pengomen yg telah dibacklink kan ;)

Kakzakie said...

Tahniah buat mereka semua!

aRz MoHa said...

ada antara mereka yang memang pengomen tegar di blog saya juga...

tahniah semua

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Ish..ish..ada menyelit jugak rupanya.

Asha Lya said...

Tahniah smua, da yg lya knl ant blogger d atas

Asha Lya said...

Tahniah smua, da yg lya knl ant blogger d atas

are_lin@yu said...

thniah semua..wahh ramai tu..nk tersenarai gk tp blogger yg on off hihi

aRz MoHa said...

tahniah kepada semua. rajin tinggalkan komen

LYAfrina said...

tahniah buat semua.. ;-)

Papaglamz said...

Bedtnye ad pengomen tergar... Awaakk.. Jom la join GA Papaglamz..
RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
tahniah buat semuanya

Tihara said...

tahniah semuanya
aktiviti blogging akak tahun ni pun agak ke laut china selatan :)

Najib Ariyan said...

tahniah... nama saya harap naik tahun depan yer...

Nora Karim said...

Rajinnya mereka semua... hehehe

Kakzakie said...

Dari kakak juga tahniah buat mereka semua..

Jomsantaisekejap Jss said...

Best nya bila ada pengomen dan pengunjung tegar yang sentiasa setia dan memberi kita semangat.. Tahniah sis dan semuga tahun2 berikutnya semakin suksess..

Jomsantaisekejap Jss said...

Best nya bila ada pengomen dan pengunjung tegar yang sentiasa setia dan memberi kita semangat.. Tahniah sis dan semuga tahun2 berikutnya semakin suksess..

Fiza Rahman said...

Tahniah buat semua. Akk memang pengomen yg setia...hehehe...Tapi tu lah. Lately busy sket. Selalu buat komen marathon jer ☺

Invisible Me said...

Tahniah semuanya ;)

Scha Nazri said...

aiseh. terlepasss

Deanna Morni said...

waa..tahniah pada yg tersenarai hihiih

Kathy R'bain said...

tahniah..alamat kathy ada kan sis? hehehehe..

Najib Ariyan said...

tepuk tepuk tepuk.... caya lah memasing... sapa kata kalau busy takleh nak blogwalking... ni diorang dah bukti kan... hendak seribu daya kan

ros_reeza said...

tahniah buat semua yang tersenarai.. memang terbaik :)

aRz MoHa said...

tahniah semua. semua pengomen setia ini pun ada yang menjadi pemgnomen setia di blog saya tahniah

❤Kamsiah❤ said...

tahniah...tahniah..kpd semua yg tersenarai..

Najib Ariyan said...

tahniah kepada semua pemenang di atas kegigihan anda...

Linda Ishak said...

Tahniah... Tahniah...

Nick Nashram said...

banyak jugak blogger yg x kenal lagi ni..nak singgah la blog diorang..huhu

CT Humairah said...

adus adus mereka2 semua yang hebat2 mengomen.. x terkejar..

ejulz said...

terbaek.. mmg setia.

ros_reeza said...

tahniah buat semua yang tersenarai :)

ain syafieqa said...

tahniah uolss..ain pun penyokong setia blog nina.hehe..lately laptop selalu buat hal..all the best nina.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Nina nak alamat semua pemgomen tegar ke yang atas je? Ngeee...

izzeyda said...

Tahniah kepada yang tersenarai..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com