20 January 2015

Perodua Myvi Baru (Facelift) 2015


Salam Readers..


Semakin ramai kengkawan, sepupu sepapat beli 'Lagi Best' ke hulu ke hilir apabila Perodua melancar model Myvi Baru (Facelift) 2015 pada 15 Jan lalu. Perodua Myvi generasi kedua yang dilancarkan pada 16 Jun 2011 berwajah baru. Nasib baik si pemandu tak berwajah baru. Herher.. Amacam cantik tak?




Myvi Facelift Baru ini hanya ada 4 varian dan didatangkan dengan dua warna terbaru iaitu Electric Blue dan Cosmic Gold sebagai pilihan tambahan dari warna sedia ada. 


Spesifikasi Myvi Baru 2015

Harga Myvi Facelift baru 2015



Variant dan Harga Myvi Baru (Facelift) 2015

Senarai harga rasmi bagi setiap variant Myvi Baru (facelift) 2015. Harga yang disenaraikan adalah harga di atas jalan termasuk insurans. Nak tahu lebih lanjut boleh refer sini .



Harga Myvi Premium X 1.3L (AT) - Solid RM47,500 / Metallic RM47,900
Perodua Myvi Baru X

Myvi Premium X 1.3L (Auto) 


Harga Myvi Advance 1.5L (Auto) - Solid RM58,500/ Metallic RM58,900 
Myvi Advance 1.5L (Auto)

    Harga Myvi SE 1.5L (Manual) - Solid RM50,500/ Metallic RM50, 900

    Harga Myvi SE 1.5L (Auto) - Solid RM53,500/ Metallic RM53,900

    My SE 1.5L (Manual/Auto)


    Harga Myvi Standard 1.3L (Manual) - Solid RM41,500/ Metallic RM41,900

    Harga Myvi Standard 1.3L (Auto) - Solid RM44,500/ Metallic RM44,900

    Myvi Standard G 1.3L (Manual/Auto)


    Senarai h Kesemua rekaan Perodua hanya mengambil model kereta Toyota dan Daihatsu dengan hanya mengubah penampilan dan eksosari. Engineer Automotif Perodua hanya pandai mereka bentuk bumper, lampu dan eksosari dalaman tidak sepenuhnya seperti Proton.


    6 comments:

    Aisy Nasiha said...

    Wah...menariknya ni.. tertarikla.. tapi malas nk menambah hutang.. kereta akak dh setahun lepas habis bayar ni seronok je dapat beli banyak benda dgn duit yg sblm ni bayar kereta. Kalau blm ada kreta mmg mungkin beli kereta baru ni. Myvi akak skrg tu jimat minyak.. kalau tukar baru pun nk bli yg kecil gini jugala..jimat

    tiga lalat said...

    Salam. Hee chantek myvi.

    Puteri Wanita said...

    cantik.. semua warna pun cantik :)

    BLOG OH! BLOG

    ros_reeza said...

    Biru tu cantik!

    Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

    Jom rembat 1.
    Cehhh..macam takde komitmen lain pulak ea.

    Khai♥Rin : anies said...

    cantekkk yg kuning tuu

    Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com