8 January 2015

Spicy Chicken Foldover Bersama Hello Kitty


Salam Readers..

Makan Petang Spicy Chicken Foldover dan Hello Kitty | Semangat makan sudah bermaharaja lawak lela dalam diriku ini. Pertama kali dalam mood tahun baru bekerja dalam suasana bising, sunyi dan gelak ketawa. Tetap hingaq bila bos ada. Kadang-kadang kalau kami jemu makan nasi konfem sebelum lunch akan tengok website makanan. Pantang nampak perkataan 'delivery' tu. Herher



Spicy Chicken Foldover + Hello Kitty Bubbly World



Hanya kerana mainan sanggup order McD 2 hari berturut-turut. Suka kumpul Hello Kitty limited edition uncle Donald ni. Comel dan jiran sebelah meja suka collect mainan Happy Meal. Dah boleh jadi mak budak. Teringin nak makan foldover yang setahun sekali keluar cepat-cepat ke McD. Tak sabar nak makan Prosperity Burger. Nyummy dok terbayang. Tutup mulut cepat nina! Hihi




Uncle Sara tengah main Otoman.. Hahaa
Misi mengumpul Hello Kitty setiap minggu


Nak terliur boleh order di McD !


p/s: Kerja sambil main.. Terapi untuk hilangkan stress. Siapa tak nak awet muda kan :)
     

19 comments:

Farrah MF said...

Akak dtg intai Nina :)
Comelnya hello kitty tuh...

Farah said...

Patung tu comel sangat.

Khai♥Rin : anies said...

Mai ddk u,ah sy... mc d kt sblh umah sy je...

Kathy R'bain said...

Cedapnya foldover chicken..

Puteri Wanita said...

comelnya hello kitty tu :)

Asha Lya said...

Eii comel2 la..mkn tu wajib hhehe

Eka Tikah said...

Ya Allah sedapnyaaaaa.

anamizu said...

lama x mkn chicken foldover.. lapaqnya :(

Qaseh Vee said...

peminat hello kitty confirm beli byk kali nak buat collectioan limit edition ni ... prosperity mmg kluar sblm CNY setiap thn . Ada yg jadi pelanggan tetap prosperity burger ni ...

Dunia Zumal said...

Suka la tengok Hello Kitty tu ^-^

Nooriah Abdullah said...

macam anak kaknoor dulu2 suka snagat patung bila offer gini tapi bukan nak mkaan atau main pun dua tiga minit pegang dah buang kannnn

Mime MF said...

hello kitty!! aigoo comel2 suka2 >.<

aRz MoHa said...

dah bertahun tak makan mcD...

tiga lalat said...

Salam. Hee chomel hello kitty.

Effa Eddy said...

fuhhhhh sedapnya nampak.... nak kena try ni

Fiza Rahman said...

Sedapnya. Cutenya patung tu.

Kalau straight jer buat keja memang bosan.

Hikayat Seorang Budak said...

Minat hello kitty lettew :)

Deanna Morni said...

alololo...cutenyerrrr patung tuu...hihihi

Nur Inani said...

patung tu comel tapi makanan tu lagi berganda comel. hehehe :D

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com