12 February 2015

Entri Backdated


Salam Readers..


Halamak kalau blog ni boleh bercakap mesti dia cakap aku mungkir janji nak update dia 3x seminggu ataupun secara consistant. Terpaksa backdate kan entri. Yang sedihnya, hingga ke saat ini aku tak sempat publish kisah 2 minggu lepas. Hari cuti sibuk publish comment dan BW hingga tak sempat nak update entri.





Sadis rasanya bergelar blogger yang busy memanjang, kalau weekends keluar mesti tak buka blog picisan purple ni. Apa nak jadi dengan aku ni. Pelan-pelan kayuh nak habiskan kisah bulan Februari :)


Terima kasih juga yang sudi terjah walaupun tuan kedaun tak publish entri on the spot. Hehe.. Nina perasan ada juga blogger yang ambil berat dan yang penting mereka faham setiap entri baru dipublish bermakna itu entri dah basi T_______T 

9 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee tak mengapa ,blog bukanlah hakmilik kekalls ;p

Kathy R'bain said...

Takpelah...utamakan lebih penting dulu.

Jari Manis said...

x pe Nina..sis JM faham..ada masa..i will support u from FAR :-) keep on writing n sharing walaupun dh basi ek

Qaseh Vee said...

klu antara publish entry dgn bw n publish comment , sis selalu publish entry dulu . bw pada comment . klu x de masa , barulah publish entry saja ... yg penting utamakan kerja dulu ...

Khai♥Rin : anies said...

dahulukan yg penting...

Dunia Zumal said...

Macam yang akak Kathy cakap tu utamakan yang lebih penting...

Dunia Zumal said...

Macam yang akak Kathy cakap tu utamakan yang lebih penting...

nOe suhaimi said...

sama la kita...nk konsisten update tp x terhasil jugak...busy memanjang... hehehe...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Akak pun dah kureng hapdet blog sekarang.
Sobsss..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com