3 March 2015

Fakta Bermata Coklat Dan Hazel


Salam Readers..

Fakta Bermata Coklat Dan Hazel | Cinta itu dari mata turun ke hati. Dari kerana mata yang mempunyai kuasa. Ohhh aku tergoda, aku tergoda terkecewa. Nasib baik versi tulisan kalau versi audio, hujan petang ini. Haha.. Bersyukur dengan ciptaan Allah dalam menciptakan manusia ini. Tengok dari anak mata, bermacam warna dan campuran. Subhanallah cantik !




Buat manusia bermata coklat atau coklat cair pun alhamdulillah. Jaga mata korang tau. Banyak mata sejenis disekeliling diriku ini. Kebanyakkan kawan-kawan berketurunan Siam, Banjar, Rawa dan Bugis. Aku ni kira etnik siam+banjar yang tak reti nak bercakap bahasa rasmi. Herher. Bak kata ayah jangan bangga, meninggal nanti semua guna kain kapan putih juga.    


Cantiknya mata Hazel David Archuleta
Tepat sekali. Banyak rahsia orang disimpan kemas.
Eh ter-sama FAKTA ni. 
Jangan jatuh hati


14 comments:

reenapple said...

Okay. Aku pun mata warna dark coklat. Keh keh keh :P

fariza rahman said...

Pernah baca komen kat youtube...
kalau kat US, mostly.. the criminals are those who have brown eyes(which is criminals tu kebanyakannya adalah orang kulit hitam) tapi tak tau sama ada fakta tukang komen tu betul atau tak.

ps: tak kisah apa bentuk fizikal.. asalkan hati putih suci sebersih kapas putih.. :)

Cetusan Minda said...

seorg my kakak ada mata coklat ... jeles wooo

Deanna Morni said...

aiyoo...sy peminat david archuleta...hihihihi

Farah said...

Suka tengok mata orang yang warna macam ni.

Kakzakie said...

Coklat ke hitam ke atau biru dapat melihat dah bersyukur. Tapi fakta mata coklat tu betul ke? Kakak ni jenis tak mudah nak percaya fakta-fakta begini Nina.

Khai♥Rin : anies said...

mmm nk percaya ke tak ni??? ;-)

Dunia Zumal said...

Eh, betul ke camtu???

HeNRieTTa JoSe said...

hazel mmg cantik...rietta pown suka tgk...

timm bill said...

amboi, ehem3..bwah tu mata yg empunya diri ker?? hehe..

Fiza Rahman said...

Jap ....nak check mata kaler apa...hehehe...

aswadz said...

ada kaitan ngan TLU kah?

Farrah MF said...

Tau dah nak citer secret kat sape :)

Pha Is said...

rasanya saya coklat jugak kot.. rasanya la.. heheh

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com