6 March 2015

Special Card From Kak Farrah


Salam Readers..


Belum terlambat nak up entry khas buat kak Farrah ! Terima kasih updated entry special buat Nina :) Boleh baca kisahnya di sini "Domo Arigato Nina Chan" . Terharu dan kembang kempis hidung baca komen-komen di entry tu. Banyak blogger kelakar. Sengih memanjang bila baca. Orang berbudi kita berbahasa. Walaupun tak pernah jadi sebahagian pengomen tegar di blog kak Farrah tapi menjadi sebahagian pengomen tegar blog ni.



Tak nafikan kak Farrah memang kreatif orangnya. Tengok la card kirimannya. Lovely. Semoga hubungan persahabatan yang terjalin di alam maya berkekalan.. 



Handmade greeting card. Cantikkan?

9 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee chanteknyer ;p

Farah said...

Cantiknya kad. Dan tulisan kak Farrah cantik sangat :D

Siti Aisya Ibrahim said...

Ya Allah bestnya dapat greetings card custim made by kak farrah...jeles kuasa 20 kita! :D

timm bill said...

wah, bestnya..org berbudi, kita berbhasa :)

Cetusan Minda said...

bukan setakat kat cantik , tulisan pun kemas je gitu ...

Siti Yang Menaip said...

eehehe suka suka cantik..
Kak Farrah tu buat benda dari bahan terbuang pun jadi cantik..
mmg tangan tu berseni..

Khai♥Rin : anies said...

kreatif sggh si pemberi...

Aisy Nasiha said...

Wah.. nampak lawa je.. tak sangka hasil tangan sendiri, memang orang yang berbakat ni..

izzeyda said...

hasil kerja tangan kak Farrah memang cantik.. suka tengok..

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com