28 April 2015

Review : Johnson Body Care Oxygen Fresh Gel Lotion


Salam Readers..

Review Johnson Body Care Oxygen Fresh Gel Lotion | Olla people.. khas untuk perempuan di luar sana yang membaca blog penternak ayam macam aku. Tengok ni haa --------------> 
Oke stop ke laut. Eh imma island girl tak gituw.. So feeling feeling di pantai yang segar dengan Johnsons Oxygen Fresh Gel Lotion. Akceli dah dekat separuh tahun aku guna, dah nak habis pun baru nak me-review. Yelah, harus guna produk dulu baru war-warkan. Hehe..


Johnson Lotion 


I'm always fan of Johnson & Johnson since i was born. Masa mandi kekecik dulu dalam tab mandi mesti main shabon baby milk. Aww.. memories never ends. Membesar dengan jenama ni, memang berbaloi dengan harga. Dah try pakai Vaseline tapi hampa. Tak begitu sesuai dengan kulit.



Lotion ini akan membuatkan kulit rasa segar dan terhidrat sebab mengandungi ekstrak batu karang yang membantu kulit menyerap oksigen. Texture lotion lebih cair, menyerap dengan cepat dan lembut pada kulit. Rasa sejuk gituw ! Bau soft je macam baby. Hihi



Lembut pada kulit
Buat la pilihan yang bijak.. hehe

12 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
ghajin uols berlosyen2 :)
baguih3
iols ni pemalaih :P

Nurul Shahira said...

Lotion dari johnson baby memang best-best. Lembut aje feeling-feeling kulit baby, hehe :D

Farrah MF said...

Akak suka pakai bedak dan lotion yang ada honeysuckle tu :)

Eka Tikah said...

kite suke yg 24 hour lasting moisture tu. hehe

Khai♥Rin : anies said...

mesti wangi tiap2 hari ;-)

Fiza Rahman said...

Dah lama tak beli lotion ☺

izzeyda said...

lotion macam tak ok dengan Eyda.. tapi barangan lain produk Johnson's Eyda suka..

Yumida Huda said...

akak guna minyak johnson utk minyakkan rambut
dri dulu lg setia ngn johnson

Myra Jay said...

Suka bau lotion Johnson ni..
segar je..

Jari Manis said...

tangan siapa tu..cantiknya..nampak soft :-)

Deanna Morni said...

sy suka yg utk baby punya....mcm bau baby...hehehehe

Siti Yang Menaip said...

rajinnyaaa nak pakai lotion bagai =P

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com