6 May 2015

Mia Ahmad Trending Di Blog


Salam Readers..


Orangnya cantik, lemah lembut juga bekas pramugari Air Asia dan Emirates pula tu. Terjun ke bidang lakonan selepas jadi tunang Zill Faezrul, ramai readers google semata-mata nak tau siapakah dia. Sejak Mia jadi heroin drama Hati Perempuan, pageviews blog meningkat mendadak. Boleh dikatakan dalam sehari 2k-3k views.



Suka tengok mata bundar dan coklat Mia Ahmad


Keywords Mia Ahmad di Nuff
Tenkiu readers Nina Life Stories ! 


Congrats buat Mia sebab namanya menjadi trending hampir setiap masa di FB, Twitter, Blog dan Instagram. Makin sopan selepas pulang dari umrah tapi ada juga BLOGGERS yang publish gambar Mia tak pakai tudung. Sila respect penghijrahan orang. Tak faham aku.. Ada juga peniaga tudung yang berlumba nak jual tudung Yuhanis. Sebenarnya tengok kain pun boleh tau jual kain jenis licin dan tak duduk diam di kepala.    



Tudung Bawal Satin Yuhanis

11 comments:

Eka Tikah said...

tengah top sekrang mia ahmad ni kan kak. hehe

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
iols blur lagik ni
tak kenai :P
ater memang tak nengok2 drama2 tv kekdahnya he3

Khai♥Rin : anies said...

hebatttttt

Farah said...

Tak pernah dengar pasal dia. eheh

aRz MoHa said...

satu penghijrahan yang bagus. sebagai artis sepatunya tonjolkan perkara yang baik

aRz MoHa said...

blogger juga perlu bersikap baik dan beretika hormat perubahan yang dilakukan

izzeyda said...

kerana drama hati perempuan, nama dia jadi trending sini sana..

Puteri Wanita said...

wow ... banyak hits dapat, dahsyat penangan drama tv3 ni kan :)

Qaseh Vee said...

mak aii , mmg kencang pageview tu . blh buat duit dgn iklan ...

Jari Manis said...

sgt CUTE orang nya

noorul akmal kamarul zaman said...

xtau sgt psl trending2 ni coz xder blog.twitter pun bkak jarang2.tp smlm ada baca psl trending google.mak ai.memang 2015 thun bertuah tuk mia.

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com