21 May 2015

Terima Kasih Blogger JM


Salam Readers..

Alhamdulillah bertambah lagi koleksi dari blogger. Menjadi top komen di blog sis JM ! Mesti kenal kan dengan akak Jari Manis yang selalu travel ke Korea. Terima kasih daun keladi sis.. Ada rezeki kita ke Seoul ramai-ramai. Hehe :) 


Souvenir dar Korea !

15 comments:

Khai♥Rin : anies said...

wow weeee tahniah!!!

Nabihah Arrose said...

tahniah kak Nina :-)

izzeyda said...

tahniah nina..

Aisyah Az said...

wuuu wuuu so lucky.. hehe jom pi sama sama nanti okay

izzeyda said...

tahniah ramai jugak yang dah terima hadiah daripada kak JM..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
tahniah uols :)

Eka Tikah said...

wah, comelnya. bestnye dpt souvenir dr Korea ^^

Farrah MF said...

Akak Jari Manis kita ni memang pemurah dan thoughtful :)

LYAfrina said...

alhamdulilah..rezeki

Deanna Morni said...

tahniah dapat souvenir dr JM...hehehe

izzeyda said...

dapat jugak hadiah kak JM nih..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
tahniah3 :)

Jari Manis said...

sama-sama Nina..terima kasih juga sudi singgah si blog sis JM tu

aRz MoHa said...

Tahniah nina sis JM memang pemurah

Puteri Wanita said...

tahniah ... syoknya gift dari korea :)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com