20 May 2015

Wordless Wednesday #28 : Student Life


Salam Readers..


Siapa rindukan zaman student life. Kesemua gambar ni pernah alami especially bab makan tu. Tunggu cuti sem nak bedal segala makanan yang diidamkan. Asal malam berjaga macam burung hantu, asal siang macam panda. Hahaa.. mana nak dapat pengalaman kalau tak rasa sendiri :)


Me? Sleep + No Sleep + Social Life + Good Grades . Acano tu

Zaman sudah berubah


Gini la kalau dah nama student full time


MARA Student mana? mana? haha

8 comments:

Scdha Sein (SS) said...

Memang beza dulu dan skrg... Tapi megi tetap pilihan... Ha ha ha...

Khai♥Rin : anies said...

realiti hahahaha

izzeyda said...

hehehe ada betulnya tu..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
he3
dah lama iols tinggal life itu

Farrah MF said...

Hahahah akak gelak mengekek baca entri ni. Betul belaka :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
he3
ahkak dedolu zaman study yang MEWAH makan hokeyh
merata Penang dok atoq makan he3
ptptn tak masok lagi duit parents bagi dok ada

Jari Manis said...

end of semeter tu kelakar

Puteri Wanita said...

JPA student ni, tapi makan sedap je selalu ... makan megi bila nak simpan duit jalan-jalan je ;)

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com