29 June 2015

Review : The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet And Vitamin E Night Cream


Salam Readers..

Review The Body Shop Vitamin E | Seperti biasa, tuan blog guna nak habis baru nak mereview The Body Shop Vitamin E Aqua Sorbet dan Vitamin E Night Cream. Haruslah, buat testimoni ke muka sendiri. Kali ni nak hilangkan parut-parut jerawat di zaman muda mudi dulu dengan set Vitamin E dari The Body Shop. Nama pun kedai badan jadi mesti jual bermacam jenis produk untuk badan -______-



The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Sorbet


Dah alang membeli 2 botol, wajib la menjadi member so lepas ni rajin-rajin membeli di kedai badan :P Bila tengok packaging botol dengan bendera British nampak semart. Yelah nama pun brand UK. Harga untuk Vitamin E Aqua Boost Sorbet ni RM 72 kalau tak silap dan Vitamin E Night Cream dalam RM 65. For me it's quite pricey buat i swear takkan menyesal sebab pakai benda ni beeesssttt sangat !



The Body Shop Vitamin E Night Cream



Lepas cuci muka dan apply muka tak ada rasa sticky. Sangat sesuai di pakai sebelum apply any makeup or BB Cream on your skin. Dah pakai sebulan ada perubahan, macam parut jerawat dah pudar. Mak sendiri pun tumpang sekaki. Itu yang buat rasa best sebab rasa lembab dan sejuk di muka. I love that feeling. Selalu pakai di office tanpa pakai make up. Kulit memang moist hingga ke petang, everyone should have it :)



Sesuai untuk semua jenis kulit ! Sangat wangi ok


16 comments:

Zyra Roxx said...

untuk kulit berminyak yg dah sedia moist ni sesuai tak? heheheee

Dunia Zumal said...

Menarik produknya yer Nina...

aRz MoHa said...

wah bagusnya...siap dapat kereta mainan ka?

Mia said...

memang best pakai produk Body Shop nie. Bau di wangi sangat...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam nina,
akak dah lama meninggalkan dunia body shop

pssttt: bebaru ni Opah a.k.a my mak terjebak dgn bodu shop hokeyh.....kalah anak :P

#BloggerUtara

Khai♥Rin : anies said...

ada bau x nina?

Cik Ash said...

boleh try usha nantini

Mime MF said...

menarik..packaging pun cute sgt! :D

Farah said...

Bolehlah cuba benda ni kalau ada jual dekat sini. Nanti nak cuba cari :D

Syazana Zainn said...

nina, cream ni untuk kulit sensitif okay ke?

Siti Aisya Ibrahim said...

cantek rupa bekas dia.... :D

Deanna Morni said...

sy pun guna ni...sgt selesa dipakai....xmelekit dan tak berminyak...sejuk jerrrr hihihi

Shahida Dzulkafli said...

Lama dah x membeli mende2 cengginie.. Macam menarik jer..

Kira Sakura said...

uishhhh mcm best jeeee haaaa

tapi kira selalunya takut nak cuba produk baru, pernah cuba banyak produk mesti kulit jadi makin teruk T..T

Puteri Wanita said...

tengok gambar barang body shop je ... dah terasa wangi :)

Murni Alysa said...

mmm bestnya..rajin nina jaga muka..patut la cantik..gebuss

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com