9 July 2015

Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel Bersama Blogger Utara


Salam Readers..


Plan berbuka di Vistana Hotel bersama Blogger Utara pada 28 June lepas berjalan dengan lancar, makan pun laju je. Alhamdulillah, buat pertama kali dapat join gathering blogger. Excited tu tak payah cakap, tak sabar nak jumpa semua bloggers yang selalu bertegur dalam blog saja.



Selfie gaya bebas dari Eyda, Siti, Nina asamko, Zafirah, Kak Sha, Arz dan Pha Is (sorang lagi tertinggal) . Hujung tu dah kenapa? haha



Boleh terjah mereka yang join #bloggerutara :

1. Izzeyda
2. Siti Yang Menaip
3. Siti Nurzafirah
4. Ary+Sha=AmzarFayyadh
5. Arz Moha
6. Pha Is
7. Cik Siti


Setiba di Vistana, orang pertama yang cam muka mesti la Pha Is. Sampai di pintu jumpa Zaf pula, boleh dikatakan muka-muka mereka dan kenal (tengok muka dalam blog). Hehe.. Semuanya friendly dan rasa macam dah kenal lama. Meh layan gambar-gambar yang super duper berlambak dari phone masing-masing :)



Meja kami yang penuh dengan makanan
Kerana WD tak dapat join, jadi bawak ex junior ni. Zaf dengan boyfie dok sembang apa tu. Hehe
Separuh masa pertama.. berehat sebentar sebelum operasi kambing tergolek di pingan
Tak nampak kerang pun.. heheh
Tenkiu abam-abam viola dengan kompang


Makanan di Vistana pula, boleh tahan.. Berapa banyak lemak bloggers utara gain malam tu tak tau la. Hehe.. Sampaikan orang semua dah kemas meja kami still lagi makan.. makan.. dan makan, siap tambah kerang :P . Dapat juga merasa kambing golek :) 



Nak tahu cerita dan gambar-gambar yang lain boleh baca link ni:


1. Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara ~ The Bloggers & Familia (Ary+Sha=AmzarFayyadh/Kak Sha)
2. Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara Part 1 (Siti Nurzafirah/Zaf)
3. Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara (Dunia Zumal)
4. Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel Bersama Blogger Utara (Siti Yang Menaip)
5. Majlis Berbuka Puasa Bersama Blogger Utara (Arz Moha)
6. Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel Bersama Blogger Utara (Pha Is)
7. Buffet Ramadhan Di Vistana Hotel 2015 Bersama Blogger Utara (Siti Sharini) 



Ohhh kambing yang juicy :P
Selfie dengan abang long kawasan
Marilah pulang marilah pulang bersama-sama.. 



Umur panjang kita berjumpa lagi !

22 comments:

aswadz said...

pernah baca dalam blog pha is.

aRz MoHa said...

Semoga ada pertemuan lain bersama Blogger Utara. Moga pertemuan seperti ini menguatkan lagi ikatan antara Blogger di utara

Dunia Zumal said...

Moga di lain kesempatan Zumal nak join sama ^-^

Pha Is said...

akhirnya..!!! keluar jugak entri ni.. hahaha..

1. "hujung tu dah kenapa?" saya ke? hahaha... tu kan free style.. tu la style BUDAK PENING kalau nak tau.. hehehe...

2. okay la sekali nampak dah boleh cam muka.. masa kat luar mula2 tu, nmpak nina seberang jalan. tapi still was-was..
"eh, tu nina ke..? macam dia je.. tapi apesal nampak lain je.. nak tegur tak tau... eh, dia ke tu?" nasib baik nina lambai tangan dulu.. hahahahaha..

3. kerang jugak... (-_-')

4. viola n kompang..? tu rebana la.. heheh

Zyra Roxx said...

alah dekat bukit jambul? awat tak ajak? hehehe bestnya berbuka ramai2 :)

Kopiolimauice said...

best nya dpt jumpa dlm alam reality ek

Siti Nurzafirah said...

Tengok kambing, terliur pulak...

Adeh... risiko tengok bab makan tengah-tengah hari ni...

tiga lalat said...

salam ramadhan., hee meriahnye uoolss ;p

Jari Manis said...

meriah...dh baca versi yang lain :-)

Farrah MF said...

Eyda pun joined gak ye. Hari tu akak dapat wefie CT, Nina ngan Firah je :)

Scdha Sein (SS) said...

kenal Arz.... Eyda dan Siti menaip... Dorang mmg best... Selalu memeriahkan blog SS... He He He...

nuyui a.k.a miss YUI said...

sronok..jeles tgk..

slmyt hari raya =)

zai zamree said...

sonoknya depa

Kira Sakura said...

moga nanti ada peluang pulak kita nak jumpa :)

kalau buffet ni biasa yg paling menarik mata kambing la kan hihihi

Deanna Morni said...

waaa....bestnyer korang leh kumpul bersama hihhi

Siti Yang Menaip said...

mari kita plan next aktiviti pula..

Siti Yang Menaip said...

heheh bila kita nak lepak lagi ni..

Puteri Wanita said...

meriahnya ... seronok dapat jumpa rakan blogger ;)

♥TheOnlyFarah♥ said...

meriah btl..rugi tak dapat join hari tue..huhuhu

Shahida Dzulkafli said...

Teringin nak joint korang lepak..semoga ada oertemuan antara kita..

Khai♥Rin : anies said...

wahhhhh... mesti havoc ni! byk mkn n byk gosip ek? ;-)

Murni Alysa said...

tahun depan muka mokcik petai ni mesti ado tau..jgn lupa jemput tau

Copyright © cik sukα taip Designed by azhafizah.com